Dieta cu care a slăbit Oana Roman 20 de kg. Care este SECRETUL: Minus 14 cm în talie și șolduri

Dieta cu care a slăbit Oana Roman 20 de kg. Care este SECRETUL, FOTO youtube
Dieta cu care a slăbit Oana Roman 20 de kg. Care este SECRETUL, FOTO youtube

Oana Roman a slăbit spectaculos. 

Oana Roman a surprins pe toată lumea, după ce a reușit să slăbească 20 de kilograme. Pozele postate de vedetă pe rețelele de socializare sunt dovada clară că Oana s-a transformat radical!

Ce dietă a ținut Oana Roman

Vedeta a făcut un videoclip în care le-a explicat fanilor că a ținut dieta intermitent fasting sau postul intermitent și că a apelat la proceduri de remodelare corporală.

„Transformare realizată într-un an. Nu o lună, 2, 3. Fără operație, fără editare la poze. Doar cu proceduri de remodelare corporală(…) , DIETA INTERMITENT FASTING SAU POST INTERMITENT ȘI CEAI (n.r. – de slăbit).

Toate împreună rezultat: minus 20 de kilograme, minus 14 cm în talie și șolduri.”, a dezvăluit Oana Roman pe Instagram.

„Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc. Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva.

Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin.

Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală.”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel