Pune o lingură din acest ingredient în șampon. Efectul uluitor de care n-o să te mai saturi

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Pune o lingură din acest ingredient în șampon - Foto: Freepick @diana.grytsku
Pune o lingură din acest ingredient în șampon - Foto: Freepick @diana.grytsku

Pune o lingură din acest ingredient în șampon și vei scăpa de multe probleme.

Cauți un produs pentru păr, care să fie ieftin și, în același timp, să facă minuni? Pare imposibil, dar chiar există! Afla despre ce produs este vorba și gândește-te că este posibil să-l ai deja în casă.

Părul gras, uscat și tern te supără? Ai încercat totul pentru a remedia situația, folosind cele  cele mai scumpe produse? Ai avut un beneficiu inițial, care, nu a durat mult timp?  Disperată ai mers la coafor și ai renunțat la părul lung și ai optat pentru o tunsoare scurtă?

Frecați-vă părul cu folie de aluminiu. Acest truc ingenios face minuni

Ave vești uimitoare pentru tine, pentru  că nu va mai trebui să renunți la părul lung și să  te tunzi scurt.  Tot ce trebuie să faci este să adaugi în șampon o lingură dintr-un produs pe cât de simplu, pe atât de miraculos și pe care cu siguranță îl ai deja acasă. Acest mic adaos va oferi părului tău un efect incredibil.

Vorbim despre sarea de mare, este  ingredientul minune care poate schimba aspectul  părului tău. Adăugarea unei cantități mici de sare în șampon poate aduce rezultate uimitoare. În plus va rezolva multe dintre problemele părului.

Sarea de mare poate  îmbunătăți sănătatea scalpului  și a părului datorită proprietăților sale antiinflamatorii. În plus va elimina și mătreața. Sarea poate ajuta părul gras, eliminând excesul de sebum. De asemenea, sarea ameliorează starea părului creț, deoarece absoarbe umezeala.

Pielea va fi strălucitoare și sănătoasă ca în reclame. Iată ce trebuie să faci

Dacă problema ta este mătreața, pune o lingură de sare de mare în șampon și masează-ți bine scalpul cu mișcări circulare. Vei stimula circulația sângelui, evitând formarea fulgilor de mătreață.Masează produsul 10 minute și apoi clătește și veți observa imediat rezultatele.

Utilizează sare de mare chiar și pentru părul gras. O lingură de sare, pusă în șampon, este suficientă pentru a remedia problema. Sarea va reduce și sebumul.  

O lingură de sare  este bună și pentru părul încrețit, mai ales când este frig și plouă. Dacă te-ai săturat să te trezești cu părul creț și neîmblânzit, pune sare în șampon, spală părul și clătește-l ca de obicei. Vei vedea că părul tău nu se mai încreți și va fi ușor de pieptănat.

Cu toate acestea, acest remediu trebuie utilizat cu moderație. Prea multă sare, de fapt, ar putea usca părul mai mult decât este necesar. Așa că este mai bine să folosești acest tratament pentru păr o dată pe săptămână.

Masca cu ulei de cocos și bicarbonat de sodiu, benefică pentru piele. Tenul tău va fi curat și strălucitor

Loțiune cu lapte. Laptele este cunoscut  pentru proprietățile sale hrănitoare care hrănesc și hidratează părul deshidratat. Proteina din lapte este un fortificant excelent pentru menținerea fibrei părului. De asemenea, laptele est bogat în calciu, fosfor, vitaminele A și B și magneziu.

Pentru a te bucura de toate beneficiile laptelui pe păr, pune puțin lapte și apă într-o sticlă de pulverizare. De asemenea, poți adăuga miere pentru a un păr mai moale și mai hidratat. Amestecă și pulverizează loțiunea pe păr. Lasă-o să acționeze treizeci de minute, apoi spală părul cu șamponul tău obișnuit. Drept rezultat, vei avea un păr strălucitor și sănătos.

Datorită acestui tratament, vei avea un păr neted fără a folosi aparate de coafat sau substanțe chimice care ar putea să-ți distrugă podoaba capilară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel