Frecați-vă părul cu folie de aluminiu. Acest truc ingenios face minuni

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Frecați-vă părul cu folie de aluminiu. Acest truc ingenios face minuni. Foto: Freepick @studiopeace
Frecați-vă părul cu folie de aluminiu. Acest truc ingenios face minuni. Foto: Freepick @studiopeace

Frecați-vă părul cu folie de aluminiu și veți scăpa de o problemă deranjantă, cu care vă confruntați inclusiv în sezonul rece.

Iarna, din cauza frigului, părul arată dezordonat. Din fericire, folia de aluminiu vă poate ajuta și, în câteva secunde, părul va deveni disciplinat. Veți adopta rapid acest truc în rutina zilnică de frumusețe! 

Electricitatea statică poate provoca o încrețire a firelor de păr, de care nu veți scăpa ușor. Dar știați că puteți combate această problemă cu o simplă foaie de folie de aluminiu? veți fi uimiți de rezultat!

Cum trebuie să avem grijă de păr și scalp în sezonul rece. Dermatolog, despre rutină: 1-2 ori pe săptămână

Frecați-vă părul cu o folie pentru a elimina încrețirea firelor și umiditatea. Avantajul este că această metodă este ieftină și ușor de adoptat. Pe Tiktok au apărut mai multe videoclipuri, în care diverse persoane testează acest truc ingenios.

Cum să folosiți folia de aluminiu pe păr?

Pentru a adopta acest truc ingenios, nimic nu ar putea fi mai simplu. Va trebui să luați o fâșie de folie de aluminiu și să o frecați ușor peste tot părul. Acesta din urmă va fi mai disciplinat și îmblânzit datorită efectului staniolului asupra electricității statice.

Componentele foliei de aluminiu luptă împotriva energiei termice a fibrei capilare și îi îmbunătățesc strălucirea. Acest truc ingenios este ideal pentru a disciplina părul înainte de a iei din casă.

Din păcate, efectele acestei metode nu durează mult timp, deoarece folia de aluminiu nu protejează împotriva agenților atmosferici externi. Prin urmare, părul își poate recăpăta încrețirea dacă vremea este capricioasă. Doar că acest truc este ideal pentru a avea un păr disciplinat și neted în cel mai scurt timp.

Obiceiul care duce la căderea părului. Cum poți să eviți acest lucru

Dincolo de netezirea părului încrețit, folia de aluminiu are și alte utilizări pentru îmbunătățirea podoabei capilare. Trucurile cu staniol sunt surprinzătoare și vă permit să înlocuiți produsele de păr scumpe.

Datorită capacității sale de a reține căldura, folia de aluminiu este un material ideal pentru păr. Este deosebit de utilă pentru vopsirea părului, deoarece acțiunea sa deschide cuticulele care captează mai bine culoarea în fibra părului. Dacă vreți să vă schimbați aspectul, aplicați culoarea pe firele de păr și înfășurați-le în folie de aluminiu.

Patru rețete naturale și simple pentru a-ți închide culoarea părului acasă, fără vopsea

Folia de aluminiu este perfectă pentru a redefini buclele. Persoanele care au părul creț se vor bucura de acest truc ingenios. Pentru a profita de această metodă, va trebui să tăiați folia  e aluminiu în bucăți.

După ce aplicați fixativ pe păr, înfășurați firele în staniol și lăsați să acționeze timp de 15 minute. Folosind un uscător de păr, încălziți buclele, învelite în folie de aluminiu. Rezultatele sunt imediate și te poți bucura rapid de bucle frumoase.

Băutura cu efecte multiple asupra părului. Amestecă mai multe ingrediente și părul va deveni mătăsos, strălucitor și puternic

Dacă vrei ca o mască de păr să fie mai eficientă, poți folosi folie de aluminiu. Și pe bună dreptate: folia de staniol captează căldura care deschide porii pentru ca masca să pătrundă mai bine în fibra capilară. Pentru a profita de această tehnică, aplicați folia de aluminiu peste masca aplicată de păr. Apoi nu uitași să înfășurați capul cu un prosop foarte cald. Lăsați produsul să acționeze, iar la final clătiți. Nu ezitați să introduceți folia de aluminiu în rutina zilnică, pentru a avea un păr curat și disciplinat, fără încrețire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel