Regele Norvegiei, externat la o săptămână după ce a acuzat stări de amețeală

Adisa Codruț |
Data publicării:
Amețeala la ridicarea bruscă indică o afecțiune
Amețeala la ridicarea bruscă indică o afecțiune

Regele Harald al V-lea al Norvegiei a fost externat miercuri din spital, la o săptămână după ce a fost internat din cauza unor stări de ameţeală.

Stări de amețeală. Medicii nu au depistat nicio boală gravă, însă regele, care va împlini 83 de ani în februarie, a rămas câteva zile în plus decât se anunţase oficial la Spitalul Universitar din Oslo. Palatul a afirmat că regele Harald va rămâne în concediu medical. În această perioadă, fiul său, prinţul moştenitor Haakon, va servi în calitate de regent.

Harald a devenit rege al Norvegiei în 1991. Înainte de Crăciun, regele a anulat câteva angajamente din cauza unei infecţii virale, dar a rostit discursul său de Anul Nou aşa cum fusese programat. La începutul acestei luni, regele a participat la înmormântarea fostului soţ al fiicei sale, prinţesa Martha Louise. Moartea lui Ari Behn - care s-a sinucis - a pus o mare presiune asupra familiei regale. Regele a suferit o intervenţie chirurgicală la inimă în 2005, iar la sfârşitul anului 2003 a fost operat pentru un cancer al vezicii urinare. Ambele proceduri au fost realizate cu succes, potrivit Agerpres.

În noiembrie 2017, regele Harald a fost de asemenea spitalizat o perioadă scurtă de timp pentru o infecţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel