Rețetă FABULOASĂ de suc antiinflamator. NATURALĂ, delicioasă și ușor de făcut
Acum știm că majoritatea bolilor de astăzi se datorează inflamației. Iată o rețetă sută la sută naturală și ușor de făcut de suc antiinflamator, creată de un nutriționist american...
Inflamația vă afectează celulele și pereții arteriali și poate provoca tot felul de probleme, inclusiv afecțiuni inflamatorii cronice, cum ar fi bolile cardiovasculare și artrită, etc.
Prin reducerea inflamației, corpul tău este mai capabil să se vindece de boli. Una dintre modalitățile de top de a reduce inflamația este de a urma dieta Healing Foods și de a consuma o mulțime de alimente antiinflamatoare, notează nutriționistul american dr Axe.
Dacă sunteți în căutarea unor rețete antiinflamatoare pentru dietă sau de sucuri antiinflamatoare pentru artrită, această băutură delicioasă acoperă ambele fronturi. Rețeta de suc antiinflamator este amestecul perfect pentru a susține apărarea naturală a corpului și pentru a reduce inflamația - în plus, este absolut delicioasă!
Ingrediente cheie
Sucurile pentru inflamație și pierderea în greutate sunt foarte populare în zilele noastre, dar este foarte important să alegeți combinația potrivită de alimente, arată dr Axe. Sucul antiinflamator de fructe poate fi sănătos, dar un suc proaspăt care include legume precum castraveți și țelină este chiar mai bun, deoarece cantitatea de zahăr este mult mai mică.
„Ananasul este cu siguranță unul dintre antiinflamatoarele mele preferate, motiv pentru care am avut grijă să îl includ în această rețetă. Probabil ați auzit despre beneficiile ananasului și sucului de ananas pentru inflamație datorită conținutului său ridicat de bromelină. (link direct studiu) Ghimbirul este un alt ingredient demonstrat de cercetările științifice că are proprietăți puternice antioxidante și antiinflamatorii. Poate chiar ajuta la scăderea durerii musculare după un antrenament intens (link direct studiu)”, a spus nutriționistul american.
El a inclus în rețetă și mărul. „În afară de aroma sa delicioasă, este și o sursă bogată de quercetină, un antihistaminic natural și un antiinflamator. Se adaugă și lămâie cu conținut scăzut de zahăr. În studiile folosind modele animale, s-a demonstrat că extractele din coaja de lămâie scad inflamația legată de artrită. (link direct studiu) Deci, atunci când preparați acest suc, vă recomand să folosiți întreaga lămâie, coajă și toate!”, a mai arătat acesta.
Ingrediente:
- 4 tulpini de țelină (circa 20 de cm fiecare)
- O jumătate de castravete
- O cană de ananas
- jumătate de măr verde
- O cană de spanac verde
- O lămâie
- o bucată de ghimbir.
Cum se face:
Adăugați toate ingredientele la storcătorul de legume.
Se amestecă ușor sucul și se consumă imediat.
Se poate adăuga și apă.
-
Alimentele care afectează creierul și cresc tensiunea arterială25.10.2025, 18:23
-
-
De ce mă doare capul în fiecare dimineață?25.10.2025, 12:41
-
-
Supă de pui CLARĂ. De ce îți iese supa albă, galbenă sau tulbure? De ce să pui albuș de ou. Trucul genial care îți repară supa de pui
De ce te doare capul după ce bei un pahar de vin. Ce ascunde vinul roșu și de ar putea fi periculos
Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau limonadă
Efectele negative ale apei cu lămâie. Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau prea multă limonadă.
Scapă de mirosul de ceapă de pe mâini. 3 trucuri pe care trebuie să le încerci
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.
Ce se întâmplă în corpul tău când renunți la zahăr timp de 30 de zile
Merită să renunți la zahăr? Uite ce se întâmplă în corpul tău când renunți la zahăr timp de 30 de zile. E uimitor! Ai face asta?
Murăturile, iaurtul și chefirul: cum îți transformă imunitatea în câteva zile
Alimentele fermentate sunt "super-eroii" care îți întăresc imunitatea și te feresc de virusuri.
Rețeta plină de fibre pe care o recomandă Mihaela Bilic: Măcar de 2 ori pe săptămână. E gata în 20 de minute
Drob de miel, rețeta bunicii. Care este secretul gustului autentic
Ce se întâmplă în corp când mănânci sarmale cu smântână. Adevărul ascuns al acestei combinații. De ce să nu o mai faci
Ai peste 40 de ani? Iată de ce trebuie să bei apă cu castravete în fiecare dimineață
Pate vegetal din ciuperci, rețeta gata în 15 minute
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Beneficiile ascunse ale oțetului din cidru de mere. Promovează pierderea în greutate și ai grijă de inimă, piele și glicemie
Folosești ulei de măsline? Ce se întâmplă în corpul tău după câteva zile
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă. Remediul banal pe care nu l-ai știut până acum
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.
Alimentul banal care șterge ridurile. E elixirul anti-ageing și reface structurile pielii
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Cum să închei corect un post. Alimentele ideale pentru digestie după post
Carnea roșie slabă curăță intestinul și inima. Cum o consumi corect
Când adaugi sarea în tocănițe sau ciorbe: la început sau la mijloc? Greșeala pe care ai făcut-o
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Smoothie cald pentru imunitate. Rețeta simplă pe care o vei iubi
Ciorbă de pui a la grec: rețeta cremoasă și ușor acrișoară. Cum obții acrișorul perfect
Cum faci ciorbă de pui a la grec. Iată varianta cremoasă și ușor acrișoară. E ideală pentru zilele răcoroase
