Se introduce sistemul de programări online. Durează doar 2-3 minute

Spitalul Judeţean de Urgenţă "Fogolyan Kristof" din Sfântul Gheorghe, Covasna, va introduce, începând cu data de 1 noiembrie, sistemul de programări online pentru consultaţiile medicale din Policlinică, a anunţat luni, conducerea instituţiei.

Managerul Spitalului, Andras Nagy Robert, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că anual în Policlinică sunt acordate circa 100.000 de consultaţii, iar măsura este menită să îmbunătăţească serviciile oferite pacienţilor.

El a precizat că, până acum, programările au putut fi făcute telefonic sau personal, la ghişeu, iar aceste modalităţi vor fi menţinute în continuare, în paralel cu programările on-line.

"De la 1 noiembrie, pacienţii se pot programa la Policlinică şi prin platforma on-line de pe site-ul spitalului nostru (...) Aceştia pot alege medicul şi intervalul orar în care vor să se programeze (...) Noutatea faţă de alte spitale este că această platformă are un modul subsidiar prin care şi medicii de familie pot să programeze pacienţii direct din cabinetele lor (...) Noi credem că acest sistem de programare on-line va aduce un plus atât pentru pacienţi, cât şi pentru medici (...) Am vrut să fie cât mai simplu pentru utilizatori, adică programarea poate fi făcută în 2-3 minute (...) Ulterior aceştia primesc şi un SMS de confirmare", a afirmat Andras Nagy Robert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel