Spitalul de Psihiatrie Săpoca angajează. Ce posturi sunt vacante

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic
Medic

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca va organiza concurs pentru ocuparea a 25 de posturi, dintre care nouă posturi de medici.

Săpoca, posturi. Potrivit Biroului de relaţii publice al instituţiei, pentru 16 posturi s-a stabilit data concursului, prima probă urmând a avea loc în ajunul Crăciunului, iar următoarea, cu o zi înainte de Revelion. Spitalul angajează un psiholog practicant pentru secţia Psihiatrie VII, un psiholog specialist pentru Centrul de Sănătate Mintală din Buzău, doi infirmieri debutanţi pentru secţia Psihiatrie VIII, un brancardier pentru secţia Psihiatrie II acuţi şi un muncitor necalificat, pentru supravegherea pacienţilor psihici periculoşi din cadrul secţiei Psihiatrie I acuţi, precum şi infirmiere şi îngrijitoare pentru curăţenie.

Potrivit aceleiaşi surse, Spitalul Săpoca va angaja, cu normă întreagă, nouă medici, dintre care şapte posturi de medici specialişti în Psihiatrie, cinci pentru secţiile de la Ojasca şi două pentru Centrul de Sănătate Mintală Buzău, ambulatoriu, precum şi un specialist neurolog pentru secţia de Neurologie şi un medic primar epidemiolog pentru Serviciul de prevenire a infecţiilor asociate asistenţei medicale, potrivit Agerpres.

În luna august a.c., pe fondul lipsei de personal specializat în instituţie, un bărbat de 38 de ani, internat cu etilism cronic, a lovit cu un stativ metalic pentru perfuzii 13 pacienţi, dintre care şapte au decedat, ceilalţi şase fiind grav răniţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel