Starea pacienților răniți în explozia din sectorul 6

Dana Lascu |
Data publicării:
Tratament spital
Tratament spital

În această dimineață, pe strada pe strada Preciziei din sectrul 6 al Capitalei s-a produs o explozie la un utilaj. Trei persoane au fost rănite iar una a decedatg. Ministerul Sănătății a anunțat care este starea pacienților internați.

În urma exploziției la un utilaj din sectorul 6, 3 persoane s-au ales cu arsuri și au fost transportate la spital de ambulanțe. O a patra a decedat.

La Spitalul Universitar de Urgență București a ajuns o pacientă care, la această oră este în stare relativ bună și este deja internată pe secția de chirurgie plastică.

De asemenea, mai este un pacient cu arsuri pe 90% din suprafața corporală, dar starea lui este critică, este instabil hemodinamic pe suport vasopresor, instabil respirator, intubat și ventilat mecanic și în prezent este supus intervențiilor chirurgicale.

La Spitalul de Urgență Floreasca a ajuns o pacientă în vârstă de 60 de ani, cu arsura prin explozie, gradul I-II, întinsă pe 10% suprafața corporală, pe extremitate cefalică, membre superioare și torace. Ea este stabilă clinic, conștientă și cooperantă, a anunțat Ministerul Sănătății. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel