Suceava, unul dintre medicii militari s-a infectat cu coronavirus. Trimis la Cluj pentru tratament

Adisa Codruț / 12 apr 2020 / 10:35
Mai mulți medici și asistenți militari au fost detașați la Suceava pentru a ajuta la stingerea focarului
Mai mulți medici și asistenți militari au fost detașați la Suceava pentru a ajuta la stingerea focarului

Unul dintre medicii militari detașați la Spitalul Județean din Suceava, ca să ajute la controlul focarului, s-a infectat cu coronavirus. Medicul, care este anestezist, a fost trimis înapoi la Cluj pentru tratament.

Medicii militari detașați la Suceava au început să se infecteze cu Covid-19, titrează StiriSuceava.net. Este vor despre un anestezist care a fost detașat acum mai bine de o săptămână, de la Cluj, la Spitalul Județean Suceava, ca să ajute la stingerea focarului din oraș.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou" Suceava are începând cu 2 aprilie management militar, iar la Suceava au fost detașați mai mulți medici și asistenți medicali pentru a suplini lipsa personalului medical infectat cu noul coronavirus.

Acest prim caz de infecție în rândul personalului medical militar a apărut la mai bine de o săptămână de la sosirea la Suceava. Joi, căpitanul medic anestezit a fost testat pozitiv, au confirmat surse medicale pentru StiriSuceava.net. Medicul va fi tratat într-o unitate medicală din Cluj. El intra în contact direct cu pacienți pozitivi, dar sursa infecției nu a fost deocamdată determinată.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy