Tehnica ce topește kilogramele și grăsimea. Andreea Tudorache: E mare cererea. În 40 minute poți lucra trei zone. E relaxant, e plăcut și nu e durere

Giorgi Ichim |
Data publicării:
EXCLUSIV
Remodelare corporala - Foto: Freepik @prostock-studio
Remodelare corporala - Foto: Freepik @prostock-studio

Cum poți slăbi cu remodelarea corporală. Zona corpului pe care vor să o lucreze cele mai multe femei. "Într-o ședință de 40 minute poți lucra trei zone. E relaxant, e plăcut și nu e cu durere"

Din ce în ce mai multe femei apelează la remodelare corporală, în speranță că această tehnică le va ajuta să slăbească și să dea jos câteva kilograme.

Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare, ne-a spus ce rol joacă remodelarea corporală în procesul de slăbire, dacă într-adevăr ne poate ajuta să slăbim și ce zone ale corpului poți remodela prin tehnicile speciale.

Remodelarea corporală în procesul de slăbire este o practică care vizează transformarea aspectului și compoziției corporale pentru a obține o siluetă mai definată și mai tonifiată.

"Ar fi o strategie bună de marketing să spun că în trei ședințe de remodelare corporală vei slăbi și îți pregătești corpul de vară cu o lună înainte. 

Asta e cererea și crește foarte mult înainte de vacanță. 

E o tehnologie pe care o folosim în avantajul nostru. Și femeile au început din ce în ce mai mult să apeleze și la tehnologie. 

Foto: Freepik

Spre exemplu, acum mergem pe o tehnologie mult mai avansată decât era acum câțiva ani. De aceea este și cererea mare, pentru că înainte aparatele aveau vreo trei tehnologii și dura 3 ore să-ți faci un tratament. 

Acum a avansat foarte mult tehnologia și un singur aparat face același lucru, adică face toate procedurile în același timp. Acesta este marele avantaj. 

Într-o ședință de 40 minute poți lucra trei zone. 

E relaxant, e plăcut și nu e cu durere", ne-a spus Andreea Tudorache, în emisiunea "Pastila de Frumusețe" de la DC Medical, Spectacola și DC News.

Care sunt zonele corpului în care poți slăbi prin remodelare corporală

Slăbirea se referă la pierderea de kilograme în greutate, în timp ce remodelarea corporală se concentrează pe schimbarea proporțiilor corpului prin reducerea grăsimii și tonifierea musculaturii, fără a neapărat scădea în greutate.

Totuși, remodelarea corporală implică adesea o combinație de exerciții fizice și modificări ale dietei pentru a reduce grăsimea corporală și a crește masa musculară.

"Coapsele sunt zona cea mai cerută. Apoi abdomen și fese. Și flancuri facem foarte mult.

Se mai pot face și brațele.

E non-invaziv, dar e destul de puternică procedura. 

Și cererea mare e și acolo unde se depune celulita", a conchis Andreea Tudorache.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel