Teo Trandafir, la un pas să-și piardă viața: Am avut cinci anestezii generale. Când m-am trezit, aveam creierul gol

Irina Radu |
Data actualizării: | Data publicării:
Teo Trandafir  FOTO: Facebook Teo Trandafir
Teo Trandafir FOTO: Facebook Teo Trandafir

Teo Trandafir a vorbit pentru prima dată despre plecarea ei din Pro Tv, despre cearta pe care a avut-o cu Adrian Sârbu, dar și despre momentul în care a fost la un pas să-și piardă viața.

Teo Trandafir a fost invitata adversarului său, într-un interviu inedit. Îndrăgita realizatoare Tv a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a vorbi deschis despre cele mai delicate momente din viața ei. Totul s-a întâmplat pe un teren neutru, pe YouTube, acolo unde cei doi prezentatori pot apărea împreună fără să își încalce contractele pe care le au cu ProTV și Kanal D.

În 2006, Teo Trandafir pleca din ProTv, în urma unor discuții mai aprinse cu Adrian Sârbu. La un an distanță, în locul prezentatoarei Tv a venit Cătălin Măruță, cu care în acest moment se războiește pe audiență. Ambele emisiuni fiind difuzate în același interval orar, la posturi concurente. 

“Când am plecat de la Pro TV, la Romantica, m-am dus direct în cap. Știam că așa va fi. Publicul nu se duce niciodată după vedetă, suntem produse de televiziune. Publicul se duce după post. Am plecat din Pro TV pentru că eram burn out, eram praf. Două săptămâni am stat să mă gândesc dacă să plec. Zbârnâiam pur și simplu de stres. Când am plecat din Pro, Sârbu mi-azis: Așa fac și eu cu oamenii care m-au dezamăgit în viață, îi uit! Tu, Măruță, nu mi-ai luat locul, pentru că nu a fost al meu niciodată”, a spus Teo, în podcastul de pe canalul de YouTube al lui Cătălin Măruță.

Citește continuarea pe SPECTACOLA.RO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel