Theo Rose și problemele generate de extenuare: Nu știam dacă mai apuc să dorm vreodată

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Theo Rose. FOTO Facebook @ Theo Rose
Theo Rose. FOTO Facebook @ Theo Rose

Theo Rose a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat din cauza oboselii și extenuării profesionale. 

Theo Rose este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. Vedeta se poate mândri cu multe colaborări muzicale, până în acest moment, dar și cu un renume, care au ajutat-o să-și ridice prețurile, când vine vorba de concerte sau diverse colaborări pe Instagram. Cu toate astea, artista a avut multe momente în care a clacat din cauza oboselii și a extenuării. 

În cadrul unui podcast, Theo Rose a povestit că vara trecută a fost plină de evenimente și nu avea timp nici să respire. Artista onora 2-3 evenimente pe zi și nu avea timp să se odihnească, motiv pentru care, după o perioadă destul de solicitantă, Theo s-a confruntat cu sindromul epuizării profesionale.

Theo Rose: ”Îți pui întrebări dacă merită să muncești atât”

”E greu, spre imposibil, să îți revii. Îți pui întrebări dacă merită să muncești atât. S-a întâmplat vara trecută când aveam câte două cântări pe zi. Și aveam și filmări toată ziua. Apoi seara trebuia să plecăm spre Iași sau în altă parte. Nu știam dacă mai apuc să dorm vreodată. Nu e deloc relaxant. Ai puțin timp să te relaxezi în astfel de perioade. În ianuarie, februarie e altfel. E o perioadă în care ar trebui să te încarci”,  a declarat Theo Rose  în cadrul podcastului prezentat de Gojira.

”Cred că simt că am 35, 36 de ani. Am tras tare mult timp… și cum gândesc. Gândesc mult. Am ratat multe etape ale tinereții. Am luat în serios muzica de prea mică”,  a mai spus cântăreața. 

Ce sumă de BANI câștigă Theo Rose

Invitată recent într-un podcast, Theo Rose a vorbit despre lansarea în carieră, dar și despre câștigurile pe care i le produce aceasta. ”Îmi permit lucruri la care înainte doar visam”.

”Eu, pe părinții mei nu i-am lăsat niciodată să se bage, am semnat contracte de capul meu, după ce am făcut 18 ani. Mai și scria că trebuia să consult un avocat și eu nu consultasem pe nimeni. Pentru mine, ce se întâmplă muzical, e gratuit cumva. Sunt convinsă că e vorba de business. Și eu fac bani, mulțumesc lui Dumnezeu că îmi permit lucruri la care înainte doar visam, dar nu-mi pasă de partea asta de business și de bani.”

Citește mai departe pe Spectacola

Greșeala pe care o fac mulți din cauza oboselii. Ciurea: Ajungem la epuizare

Un stil de viață echilibrat este ceea ce ne recomandă specialiștii, fie că este vorba de nutriție, sport sau sănătate mentală ori emoțională.

Însă, uneori, este nevoie de un efort suplimentar din partea fiecăruia dintre noi pentru a putea îmbina în mod armonios toate aspectele ce ne înconjoară, mai ales în contextul în care, în ultimii ani suntem tot mai mult supuși unui stres continuu, generat de pandemie, crizele de tot felul, precum și războiul din Ucraina. 

Medicul neurochirurg Vlad Ciurea susține că avem nevoie de o ”decuplare” pentru a face față tuturor acestor provocări, ce pentru mulți sunt peste puterea lor de acceptare, iar oboseala, în special cea mentală și emoțională, riscă să ducă la epuizare. 

”Organismul nostru știe exact ce are nevoie. Iar atunci când ne 'cere' o pauză, când simțim că suntem obosiți, trebuie să răspundem solicitării. Pentru că altfel oboseala se acumulează și ajungem la epuizare. Citește mai mult AICI.

Vezi și: Ce este MISOFONIA, boala rară de care suferă Delia. Ce o face să devină FURIOASĂ și AGRESIVĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel