Știrile amiezii - 17 iulie. Cele mai importante informații din sănătate

Florina Pop |
Data publicării:
Știrile zilei
Știrile zilei

DC Medical vă prezintă ultimele știri din sănătate, cele mai recente informații despre COVID-19 și cele mai noi studii științifice din domeniu.

Știrile zilei - 17 iulie:

Cele mai rele alimente pentru ficat - În timp ce anumiți nutrienți și antioxidanți pot face minuni pentru ficat, unele alimente pot îngreuna activitatea sa și îi pot face rău. Iată ce alimente să eviți. CITEȘTE MAI MULT.

Stresul timpuriu duce la depresie din tinerețe - O cercetare recentă susține că persoanele expuse la stresul timpuriu ar avea mai multe șanse să dezvolte o tulburare depresivă majoră în copilărie sau adolescență decât cei care nu au fost expuși unui astfel de stres. CITEȘTE MAI MULT.

Vrei să slăbești postind? Ce zic specialiștii - Cercetători de la Universitatea Illinois din Chicago au vrut să vadă cât de eficient și sănătos este postul în pierderea de kilograme. CITEȘTE MAI MULT.

Cât de MULT scade numărul infecțiilor NOI măsura distanțării sociale. Studiu - Numărul infecțiilor NOI se apropie vertiginos, la nivel mondial, de 14 milioane. Un studiu arată efectul măsurii distanțării sociale. CITEȘTE MAI MULT.

Stare de alertă: Reguli și restricții pentru românii când merg la biserică. Anunțul BOR - În contextul prelungirii stării de alertă, Patriarhia Română anunță că din 17 iulie 2020 anunță îndrumările privind participarea credincioșilor la sfintele slujbe în interiorul și în exteriorul lăcașurilor de cult. CITEȘTE MAI MULT.

România, coronavirus: UN NOU RECORD la numărul de cazuri noi: 799 - În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 799 de cazuri noi de infectare cu coronavirus - un nou record național! Crește numărul de persoane internate la ATI și au fost înregistrate încă 17 decese! CITEȘTE MAI MULT.

Paraziții periculoși pentru oameni cărora carantina le priește! Numărul de cazuri, în creștere - Paraziții în cauză trăiesc în anumite zone ale corpului uman și se hrănesc cu sânge, iar din cauza carantinei numărul cazurilor a crescut major. CITEȘTE MAI MULT.

Chirurg: Nu un infarct te ucide, ci efectele lui - Chirurgul Mircea Teodorescu a făcut câteva declarații privind controversatul caz al gălățeanului mort la câteva ore după ce a refuzat internarea în spital. CITEȘTE MAI MULT

De ce ochelarii de soare nu sunt un moft - Dermatologii recomandă purtarea ochelarilor de soare deoarece ajută la prevenirea cancerului de piele. CITEȘTE MAI MULT

Percepția personală, indicator în depistarea precoce a bolii Alzheimer - Percepția personală ar fi un indicator important în depistarea devreme a bolii Alzheimer. CITEȘTE MAI MULT.

Comportamente agresive la copii. De ce apar și la ce pot duce - Criminalistul Mihai Untaru avertizează asupra comportamentelor agresive la copii și la ce pot duce dacă nu sunt corectate la timp. CITEȘTE MAI MULT.

Mâncăruri care nu sunt pe placul ficatului tău - Unele alimente nu sunt sănătoase pentru ficatul dumneavoastră, de aceea nutriționiștii vă recomandă să le evitați. CITEȘTE MAI MULT

Boli cardiovasculare: factorii de risc îți afectează și memoria - Factorii de risc pentru bolile cardiovasculare precum fumatul, hipertensiunea, colesterolul, diabetul etc, cresc și alte riscuri ce privesc memoria. CITEȘTE MAI MULT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel