Știrile zilei - 21 august: cele ma importante știri din sănătate

Angela Sabău |
Data publicării:
Știrile amiezii
Știrile amiezii

Nu ratați cele mai importante știri din sănătate, prezentate de DC Medical

Boala venerică cu care se prezentau cei mai mulți pacienți marțea: explicațiile dr. Olga Simionescu: CITEȘTE MAI MULT

Infecția cu Chlamydia, principala cauză de infertilitate la femei: cum e depistată, explică dr Olga Simionescu: CITEȘTE MAI MULT

Coronavirus - MADRID. Mâna dreaptă a ministrului Sănătății le cere oamenilor să nu iasă din casă: CITEȘTE MAI MULT

Remdesivir: noi controverse privind eficiența lui împotriva COVID-19: CITEȘTE MAI MULT

BOMBĂ cu declarația pe proprie răspundere pentru părinți. Zegrean dă cărțile pe față! E RĂSTURNARE de SITUAȚIE!: CITEȘTE MAI MULT

Scandal în avion: și-au dat jos măștile și a ieșit un haos: CITEȘTE MAI MULT

Bei bere direct din doză? Ce boală cumplită poți face. Medicul Tudor Ciuhodaru explică: CITEȘTE MAI MULT

Un bărbat infectat cu COVID-19 a fugit din spital: unde l-au găsit polițiștii: CITEȘTE MAI MULT

Federația „Solidaritatea Sanitară”, protest împotriva concedierii dr. Alexandru Gâdea: CITEȘTE MAI MULT

2 septembrie 2020, data pe care nu o veți uita. Astrolog: Aici e aici! MĂ TEM: CITEȘTE MAI MULT

Dietă cu puțini carbohidrați și multe grăsimi, potrivită vârstnicilor? Ce zic specialiștii - Cercetători americani au observat îmbunătățiri ale compoziției corporale, distribuției de grăsimi și sănătății metabolice la vârstnici ca răspuns la o dietă de opt săptămâni, foarte scăzută în carbohidrați. CITEȘTE MAI MULT.

Robotul cu care un chirurg te operează de pe partea cealaltă a Pământului. EXPLICAȚII VIDEO - Dr Bogdan Marțian a explicat EXCLUSIV la Interviurile DC News și DC Medical, că atunci când manevrează robotul chirurgical, chirurgul nu e musai să fie lângă pacient. CITEȘTE MAI MULT.

Dr Alexandru Rafila despre măștile pentru elevi: O mască chirurgicală nu-i foarte rezistentă - Dr Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, spune că elevii vor purta măști la școală, conform unui proiect. CITEȘTE MAI MULT

Managerul Spitalului Colentina: m-am infectat cu COVID-19 în urma unei întâlniri la o cafea - Managerul Spitalului Colentina din București, Remus Mihalcea, a povestit cum s-a infectat cu COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

Operație bariatrică cu robotul daVinci. Pacient cu obezitate morbidă, fără cicatrici uriașe de la operație - Dr Bogdan Marțian a explicat EXCLUSIV la Interviurile DC News și DC Medical, că printre primele intervenții realizate la Sanador cu robotul chirurgical daVinci s-a numărat și o operație bariatrică prin care a fost micșorat stomacul unui pacient cu obezitate morbidă. CITEȘTE MAI MULT.

Posibil vaccin împotriva uneia dintre cele mai frecvente infecții bacteriene din lume - Cercetătorii americani lucrează la un vaccin care valorifică imunitatea antifungică și ar proteja șoarecii de infecția cu stafilococ. CITEȘTE MAI MULT.

Măsuri împotriva COVID-19. Primar: Puțin probabil să poți ține copiii să nu se apropie la mai puțin de un metru - Grădinițele din sectorul 1 din București au fost deschise din 22 iunie și nu s-au înregistrat îmbolnăviri, susține primarul respectivului sector. CITEȘTE MAI MULT.

Ce spune sănătatea inimii despre ochii tăi. Concluziile unui studiu - Cercetătorii au descoperit o asociere în sănătatea cardiovasculară și cea a ochilor. CITEȘTE MAI MULT.

Medicul Radu Țincu: Masca nu oferă o protecție absolută împotriva coronavirusului - Medicul Radu Țincu lansează un avertisment legat de purtarea măștilor de protecție. CITEȘTE MAI MULT.

41 din 825 de școli din Berlin au raportat cazuri de COVID-19 - Peste 40 de școli din Berlin au raportat cazuri de COVID-19 în primele două săptămâni de la începerea școlii. CITEȘTE MAI MULT.

Viteza de mers arată cât de sănătos este creierul - Viteza de mers mai lentă și declinul cognitiv ar fi legate, susține un studiu. CITEȘTE MAI MULT.

Gravide cu hipertensiune, predispuse la bufeuri și transpirații nocturne la menopauză - Un studiu susține că femeile care au avut hipertensiune arterială în timpul sarcinii sunt mai predispuse la simptome de menopauză deranjante, precum bufeuri și transpirații nocturne. CITEȘTE MAI MULT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel