Tratamentul care regenerează pielea. Dr. Dana Miricioiu: Este cel mai puternic

Monika Baciu |
Data publicării:
EXCLUSIV
lipoaspiratiile asistate laser - FOTO: Freepik@lelibawel
lipoaspiratiile asistate laser - FOTO: Freepik@lelibawel

Această tehnică este cea mai puternică pentru regenerarea pielii. În plus, elimină și grăsimea nedorită.

În ultimele evoluții din domeniul chirurgiei plastice, lipoaspirația asistată cu laser a devenit o alegere populară și eficientă pentru pacienții care doresc să elimine depozitele de grăsime nedorite și să obțină rezultate de remodelare corporală fără traume majore sau perioade lungi de recuperare.

Dr. Dana Miricioiu, Chirurg Plastic, Fondator & Proprietar al Clinicii omonime din Herăstrău, a explicat în exclusivitate la DC MEDICAL, DC News, Spectacola și DC News TV care este importanța acestei tehnici inovatoare.

Lipoaspirațiile asistate laser, tehnica modernă

Lipoaspirația cu laser oferă un dublu avantaj atât pentru pacient, cât și pentru chirurg, datorită rezultatelor spectaculoase și recuperării rapide asociate. Utilizarea laserului în timpul procedurii nu numai că dizolvă grăsimea într-un mod eficient, făcând-o mai ușor de aspirat, dar și ajută la regenerarea pielii, conducând la o recuperare mai rapidă și la rezultate estetice superioare.

Lipoaspirația asistată cu laser reprezintă o opțiune sigură, eficientă și convenabilă pentru cei care doresc să își sculpteze corpul și să obțină rezultate estetice deosebite fără a fi nevoie de perioade lungi de recuperare post-operatorie.

"Lipoaspirațiile asistate laser au o importanță covârșitoare atât ca beneficiu al pacientului, dar și ca rezultat și ca recuperare rapidă. Aceste intervenții au ca mediu de realizare a interveției cu laserul.

Laserul este cel mai puternic regenerant al pielii. Îl putem folosi atât la suprafața pielii sau în interiorul dermului pentru a regenera țesutul, dar îl putem folosi și la intervenții mai invazive, cum este lipoaspirația de asistare laser cu ajutorul căreia îndepărtez depozitele de grăsime care s-au acumulat la nivelul corpului și care nu cedează prin metode naturale sau metode pe care le așteptăm rapid: diete sau sport.

Orice am face, organismul nostru depune grăsime, care este rezistentă la diete sau sport și care nu poate dispărea decât dacă o scoatem în afara organismului.

Aici intervin eu cu lipoaspirația. Adică aspir grăsimea, dar laserul are un efect important prin faptul că transformă intervenția într-una foarte ușor de suportat pentru pacienți. E o intervenție care are beneficii pentru că nu este traumatică.

Grăsimea este dizolvată de laser care o va face mult mai ușor și aspirabilă. După ce scoatem grăsimea este momentul să intervenim la nivelul pielii. Dacă avem grăsime la nivelul pielii, pielea nu se va mula foarte bine pe viitorul contur pe care îl dorim, dar dacă intervin cu laserul și contract fibra elastică la sfârșitul intervenției, atunci vom avea o remodelare foarte bună pentru fiecare pacient în parte.

Recuperarea este rapidă. De fapt, pacienții nici nu au nevoie de recuperare", a explicat dr. Dana Miricioiu, Chirurg Plastic, Fondator & Proprietar al Clinicii omonime din Herăstrău, în exclusivitate la DC MEDICAL, DC News, Spectacola și DC News TV. 

Vezi mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel