Trei reguli pentru Noaptea de Înviere. Florin Cîțu: Nu intervenim în modul în care se desfășoară slujbele

Adisa Codruț |
Data publicării:
Florin Cîțu
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a anunțat că slujbele de Paște se vor desfășura cu respectarea măsurilor sanitare.

Florin Cîțu a anunțat că a discutat și cu reprezentații Patriarhiei Române și au fost stabilite regulile pentru organizarea slujbelor de Paște.

"Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanții cultelor religioase care sărbătoresc Paștele și am discutat despre cum se va desfășura slujba în acea noapte. Pentru Noaptea de Înviere, lucrurile sunt foarte simple. Din punctul nostru de vedere menționez doar respectarea regulilor pe care le avem: mască, distanțare socială și dezinfectant.

Nu intervenim în modul în care se desfășoară slujbele. Deci, în acea noapte, din punctul nostru de vedere este foarte important să păstrăm aceste reguli.

Am primit și de la Patriarhia Română un set de recomandări, cred că acum lucrurile sunt foarte clare și vom avea o noapte fără probleme", a explicat premierul.

Cîțu mulțumește pentru sprijinul acordat de Biserică în campania de vaccinare

"Le-am mulțumit pentru implicarea în campania de vaccinare și le-am cerut în continuare susținerea pentru accelerarea campaniei de vaccinare. Este foarte important să avem o campanie de vaccinare de succes. (...) O soluție pentru o campanie de vaccinare de succes ar fi înființarea centrelor de vaccinare la sediul companiilor. Am propus acest lucru, iar acolo se vor putea vaccina și membrii familiei angajaților. ", a dăugat Florin Cîțu, citat de Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel