Varza nouă cu mărar, cel mai eficient preparat Detox. Dr. Mihaela Bilic: Rezultate garantate!

Varza nouă cu mărar, soluția perfectă pentru o cură Detox în vremuri de izolare și carantină sanitară. Varza este leguma campioană când vine vorba de siluetă și efect depurativ, iar mărarul este “celebru” pentru efectul de ameliorare al celulitei. 

"Varza nouă cu mărar, cel mai eficient preparat Detox.

Nu știți cum să faceți o cură Detox în vremuri de izolare și carantină sanitară? “Abuzați” de varza nouă și de mărar - rezultate garantate! Varza este leguma campioană când vine vorba de siluetă și efect depurativ. Beneficiile maxime se obțin prin consumul de varză proaspătă însă și dacă este fiartă în puțină apă, tot are avantaje- nu provoacă balonare și e mai ușor de digerat.

Datorită efectului ei antiinflamator, varza poate ameliora orice afecțiune: ulcer, mastite, inflamații articulare, acnee, migrene, retenție de apă, constipație. La asta se adaugă creșterea imunității și scăderea nivelului de homocisteină, un marker de risc cardiovascular.

Dincolo de conținutul în nutrienti, varza este un reputat agent de detoxifiere pentru că stimulează producția de enzime hepatice și neutralizează nitrosaminele (compuși toxici din ficat). Asociați varza cu mărar, care este “celebru” pentru efectul de ameliorare al celulitei și veți obține un produs ce poate fi consumat fără limite, atât pentru Detox, cât și în cura de slăbire.", a precizat medicul nutriționist Mihaela Bilic pe Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel