Victor Costache: vrem un 2020 pentru vaccinare așa cum a fost 2019 pentru rezidenți

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Fiole
Fiole

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a afirmat, la Interviurile DC News și DC Medical, că se urmărește un 2020 pentru vaccinare așa cum a fost 2019 pentru rezidenți.

În privința vaccinării, ministrul Sănătății Victor Costache a declarat, la Interviurile DC News și DC Medical, că va fi regândit sistemul de licitații pentru vaccinuri și că va promova vaccinarea alături de reprezentanți ai Organizației Mondiale a Sănătății, ai societăților române de profil, ai societății civile.

”Vrem un 2020 pentru vaccinare așa cum a fost 2019 pentru rezidenți. Un an 2020 al vaccinării fără criza vaccinării, fără probleme de aprovizionare, fără scandaluri, fără întrebări retorice. Pentru aceasta regândim tot sistemul de licitație, de distribuire a vaccinurilor, de alocare a vaccinurilor către medicii de familie.

Vom avea în martie un eveniment pe vaccinare. Încercăm să promovăm împreună cu Organizația Mondială a Sănătății, cu societățile române de profil, cu reprezentanții societății civile, să subliniem rolul benefic al vaccinării.

Așteptăm ca și colegii noștri din Parlament - știți că Legea vaccinării a trecut de Senat și e undeva, în studiu, la Camera Deputaților - ; Sperăm ca acest proces decizional să se scurteze”, afirmă ministrul Victor Costache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel