Vrei să previi diabetul? Consumă acest aliment

Diabet
Diabet

Un mic dejun care conține lapte te poate ajuta la reducerea nivelului de glucoză din sânge pe tot parcursul zilei, fiind benefic pentru cei care suferă de diabet zaharat de tip 2, potrivit unor noi studii.

S-a descoperit că proteina din lapte, la micul dejun, poate de asemenea reduce riscul de obezitate, prin reducerea apetitului până la masa de prânz, potrivit unui studiu publicat în Journal of Dairy Science.

Autorul principal al studiului, dr. Douglas Goff, de la Universitatea din Guelph, a declarat că descoperirile ar putea fi esențiale în tratarea bolilor prin dietă.

"Acest studiu confirmă importanța laptelui la micul dejun pentru a ajuta la digestia mai lentă a carbohidraților și la scăderea nivelului de zahăr din sânge . Nutriționiștii au subliniat întotdeauna importanța unui mic dejun sănătos iar acest studiu ar trebui să încurajeze consumatorii să includă și laptele la masa de dimineață" a explicat medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel