3 terapii de remodelare corporală care îți tonifică pielea TOAMNA

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Terapiile de remodelare corporală care te pot ajuta toamna
Terapiile de remodelare corporală care te pot ajuta toamna

Corpul tău are nevoie de atenție indiferent de anotimp, iar toamnă poate chiar în mod special, pentru că odată cu începerea sezonului rece, organismul are nevoie de un ajutor penru a rămâne tonifiat. Iată trei tehnici non-chirurgicale de remodelare corporală care te pot ajuta

 „Corpul nostru are nevoie de atenție pe tot parcursul anului, însă este imperios necesar să fim și mai atenți la debut de iarnă. Să gândim logic: dintr-un anotimp rece, în care organismul nostru face efortul să se adapteze la condițiile vitrege, în care alimentația este plină grăsimi și de alimente procesate, este imperios necesar să purcedem la o curățare atât în exterior, cât și în interior, și la o tonifiere. Pentru acest lucru, eu le recomand pacientelor mele ca, împreună cu un consum susținut de apă plată, ceaiuri, fructe, salate, supe vitaminizante și proteine sănătoase, să urmeze una sau mai multe dintre următoarele terapii de remodelare corporală: drenajul limfatic, cavitația sau terapia cu unde șoc”, arată Wasim Nazer, specialist în Nutriție și Remodelare corporală.
Iată ce sunt aceste terapii și ce poți obține prin ele: 

DRENAJUL LIMFATIC

Prin masajul limfatic se elimină toxinele și retenția de apă, se reduce senzația de picioare grele, se reduce celulita, ajută la creșterea imunității prin crearea de anticorpi, ajută la detoxifierea organismului și îmbunătățirea trofismului pielii. Favorizează aportul de oxigen al celulelor, îmbunătățind circulația sanguină și dinamizează circulația limfei în spațiile intercerlulare.

Drenajul limfatic poate ajuta la ameliorarea stărilor de anxietate, readuce starea de bine și de relaxare. Presodrenajul nu are efecte adverse și a duce mari beneficii. 

În general sunt recomandate 3-4 ședinte de drenaj limfatic pe săptămână, iar durata medie a unei ședințe este de 30-45 min.

Se recomandă consumul a 2 litri de apă pe zi, adoptarea unei alimentații echilibrate și practicarea regulată a mișcării.

DRENAJUL CU RADIOFRECVENȚĂ

Este cea mai nouă metodă non-chirurgicală de tratare a zonelor cu celulită, laxitate cutanată și a țesutului adipos din zonele cu probleme, cu rezultate vizibile rapide, bazată pe radiofrecvență. Velashape încălzește dermul într-un mod revoluționar și produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor, cu stimularea fibrelor de colagen și elastină, o reacție cu un rol decisiv în restructurarea și remodelarea corpului.

Lumina cu infraroșu depășește bariera de rezistență a pielii la curentul electric și stimulează metabolismul, astfel pielea se va bucura de mai mult oxigen. Vaccumul îmbunătățește fluxurile sanguin și limfatic și elimină rezidurile. Rolele mecanice execută un masaj blând, fac pielea mai aspectuoasă, prin îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase.

 „În funcție de zona tratată, tipul și gradul celulitei sau laxitatii pielii pot fi necesare între 4 - 8 ședințe de Velashape, la distanță de 7 - 14 zile între ele. Tehnologia se poate folosi la nivelul coapselor, abdomenului, gambelor, brațelor, feselor și la nivelul feței pentru tratarea bărbiei duble”, arată  Wasim Nazer.

CRIOLIPOLIZA 

Criolipoliza este o procedură de remodelare corporală non-invazivă care îngheață celulele adipoase, iar ulterior acestea sunt eliminate din organism gradual. Este singurul tratament non-chirurgical și neinvaziv care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Criolipoliza presupune folosirea unor dispozitive (sonde) aplicate pe zona de tratament folosind o membrană cu gel special cu rol în protecția pielii, apoi analizează țesutul și îl izolează de celelalte.

„Criolipoliza reduce eficient țesutul cu pânaă la 30% într-o singură ședință de tratament. Perioada dintre ședințe trebuie să fie de 30 - 40 de zile, pe aceeași zonă, iar rezultatele vor începe să fie vizibile după 15 zile, prin scaderea în cm”, a explicat Wasim Nazer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel