A ajuns fără COVID-19 în spital și a ieșit MORT! Familia face acuzații GRAVE: L-au legat cu sfoara de pat!

Fiica unui pacient internat la Spitalul Județean Galați face acuzații grave, după ce tatăl său a murit în condiții groaznice. 

Vasile Platon a fost internat, inițial, pe secția de Neurologie, suferind un AVC, internat cu test COVID-19 negativ. Ulterior, s-ar fi infectat în spital, lucru pe care îl recunoaște și medicul neurolog într-un dialog cu fata dumnealui. A fost mutat pe secția COVID, își revenise, însă, într-o convorbire cu soția acestuia, bărbatul ar fi mărturisit că a fost legat cu sfoara de pat. Este posibil ca discuția să fi fost auzită de cineva din spital, deoarece fata lui Vasile Platon afirmă că, din acel moment, familia lui nu a mai avut acces la telefon, deși starea sa a fost bună, câteva zile, până să moară. Nu se știe cum a murit, familiei nu i se oferă nicio explicație! 

"M-a legat în niște condiții...Mi-a strangulat...O să vezi, că nu știu dacă se mai vindecă. Mi-a legat numa mâna stângă. M-a legat cu o sfoară.", a mărturisit Vasile Platon în ultima conversație cu soția acestuia.  

Citește și Medicul bolnav de COVID-19, care s-a tratat cu un medicament neautorizat în UE: „după 3 zile simptomele s-au redus cu 70-80%”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel