UPDATE Accident Ialomița. Fata de 19 ani, conștientă, dar încă în risc vital

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Pacient
Pacient

Tânăra de 19 ani, una dintre victimele accidentul rutier din judeţul Ialomiţa, internată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, se află, în continuare, în stare gravă.

UPDATE ORA 14.57 Într-o informare a Ministerului Sănătății, cele două paciente aflate la Spitalul Floreasca sunt stabile clinic. ''Sunt în ATI. Una a fost detubată, cea operată este încă intubată'', precizează reprezentanții ministerului.
Fata de 19 ani, internată la Spitalul Bagdasar-Arseni, este conştientă, dar ”încă este în risc vital'', arată sursa citată.

UPDATE ora 12.00 Actualizarea stării pacienților:

Spitalul Floreasca - cele 2 paciente sunt stabile clinic. Sunt în ATI. Una a fost detubată, cea operată este încă intubată.

Spitalul Bagdasar-Arseni - tânăra de 19 ani a fost detubată, e conștientă, încă este în risc vital.

Știre inițială:

Accident Ialomița. Reprezentanții Ministerului Sănătății susțin că starea de sănătate a trei dintre victimele accidentului rutier din Ialomița, aduse la Spitalul Bagdasar-Arseni, este stabile. Victimele sunt conştiente.

”Starea celor patru paciente este staţionară. Trei dintre acestea sunt stabile, conştiente. Tânăra de 19 ani este în continuare în stare gravă, este intubată”, potrivit sursei citate.

10 oameni și-au pierdut viața sâmbătă dimineața, într-un accidnet rutier petrecut în judeșuul Ialomița. Alți 7 au fost grav răniți în urma ciocnirii unui TIR cu un microbuz de transport pasageri. Șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul.

8 dintre decedați erau angajaţi Mega Image, a scris firma pe Facebook. Dintre răniți, 7 sunt tot angajaţi ai firmei.

Mai puteți citi:

UPDATE Accident:10 morți și 7 răniți, după ce un TIR a intrat frontal într-un microbuz. Starea pacienților

Mesajul firmei unde lucrau cei 10 morți în urma accidentului din Ialomița

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel