Alergia la arahide în primele luni de viață. Rolul esențial al medicului

Florina Pop |
Data publicării:
Arahidele
Arahidele

Un studiu arată că 30% dintre medicii pediatri din SUA urmează ghidurile de prevenire a alergiei la arahide la sugari.

Pentru a preveni alergia la arahide la sugari, medicii pediatri americani sunt sfătuiți, conform ghidurilor de specialitate, să recomande alimente care conțin arahide în dieta bebelușilor de 4-6 luni. Un studiu arată că 70% dintre pediatri susțin că au nevoie de instruire suplimentare. Alergia la arahide afectează 2,2% dintre copiii americani și reprezintă tipul de alergie cel mai frecvent asociat cu reacții severe.

Motivele pentru care cei 70% dintre pediatri susțin că au nevoie de recomandări suplimentare, în baza studiul realizat, sunt: lipsa timpului, efectuarea alimentării supravegheate la birou cu alimente care conțin arahide, efectuarea testelor de alergie la arahide, îngrijorări cu privire la noutatea orientărilor și frica părinților de reacții alergice.

”Avem nevoie de cercetări suplimentare cu privire la formele de formare și tipurile de ajutoare de practică care sunt necesare pentru a crește punerea în aplicare a orientărilor”, spune autorul studiului, Ruchi Gupta, potrivit unui comunicat al Ann & Robert H. Lurie Children's Hospital of Chicago.

Studiul, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel