Anca Serea la spital, de urgență. Vedeta: am avut amețeli foarte mari

Adisa Codruț |
Data publicării:
Anca Serea la spital  FOTO: Instagram Anca Serea
Anca Serea la spital FOTO: Instagram Anca Serea

Anca Serea mărturisește pe rețelele sociale că nu s-a simțit bine în ultima perioadă.

Vedeta Anca Serea a ajuns de urgență la sital. Mărturisește pe rețelele sociale că s-a trezit cu o stare de rău și a mers imediat la spital.  Anca Serea, una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz, este mamă a șase copii. Deși s-a confruntat în trecut cu mai multe probleme de sănătate, în ultima perioadă starea ei de sănătate era una foarte bună.

„Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial am crezut că am COVID… Am făcut două teste rapide negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital. Am făcut multe investigații, perfuzii și azi sunt mult mai bine cu excepția somnului!”, a scris Anca Serea pe rețelele sociale.

Vedeta a publicat pe pagina ei de Instagram mai multe fotografii de pe patul de spital, iar fanii s-au arătat îngrijorați de starea ei de sănătate, așa că i-au trimit mai multe mesaje în care o întrebau ce s-a întâmplat. Vedeta a mers de urgență la spital, iar analizele au ieșit bine. După ce i-a fost administrat tratament, Anca Serea a început să se simtă din ce în ce mai bine. 

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Pe la mijlocul lunii septembrie, o altă vedetă - Loredana a postat mesaje pe rețelele sociale că starea de sănătate nu e cea mai bună. Loredana a postat o imagine cu ea în interiorul unei ambulanțe. Cântăreața transmitea atunci fanilor că ”perioada aceasta a fost una plină de concerte, evenimente, înregistrări, filmări, fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează câteodată și îți atrage atenția că are nevoie de o pauză. Din fericire, sunt mult mai bine acum!” și le mulțumea pentru grijă.

Loredana Groza s-a simțit rău duminică, 19 septembrie, și a chemat ambulanța. Vedeta și-a făcut un selfie în interiorul unei autospeciale de salvare și a postat imaginea pe Facebook. Artista nu a precizat motivul pentru care s-a simțit rău. Tot duminică, 19 septembrie, în spațiul public au apărut informații despre alte trei personalități publice care se confruntă cu probleme de sănătate. Este vorba de cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, Viorica de la Clejani și mediul Sorin Oprescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel