Anchetă: tânără însărcinată în luna a noua, găsită decedată în casă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Cruce
Cruce

O tânără de 28 de ani, însărcinată în luna a noua, a fost găsită decedată în locuința sa din județul Prahova. Polițiștii au deschis o anchetă.

Poliţia a deschis un dosar penal după ce o tânără în vârstă de 28 de ani din localitatea Ariceştii Rahtivani, însărcinată în luna a noua, a fost găsită decedată în locuinţa sa, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

"La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare, ocazie cu care s-a constatat că o tânără în vârstă de 28 de ani, care prezenta urme vizibile de sarcină, a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Prahova. Trupul neînsufleţit al persoanei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost deschis un dosar penal în care, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a precizat inspectorul de Poliţie, Oana Bunghez, citat de agerpres.ro.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au declarat că tânăra, gravidă în luna a noua, a fost găsită în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare care au durat o oră nu au dat rezultate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel