Antigripal, 468 de doze suplimentare primite în Tulcea

Adisa Codruț / 10 feb 2020 / 16:39
Fiole
Fiole

DSP Tulcea a distribuit, luni, 10 februarie, dozele suplimentare de vaccin antigripal. La sfârșitul săptămânii trecute s-au primit 468 de noi doze. 

Antigripal, Tulcea. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a distribuit, luni, dozele de vaccin antigripal suplimentare primite la finele săptămânii trecute din partea ministerului de resort pentru populaţia inclusă în grupele de risc, a declarat, pentru Agerpres, directorul instituţiei, Mihaela Nicolau. Cele 468 de doze de vaccin antigripal au fost solicitate de medicii de familie şi completează necesarul de la nivelul judeţului.

Tulcea a primit la sfârşitul anului trecut 20.580 de doze de vaccin antigripal gratuit, care au fost distribuite populaţiei incluse în grupele de risc, printre care se numără personalul medical, persoanele cu boli cronice, gravidele şi vârstnicii. Cantitatea de vaccin alocată de Ministerul Sănătăţii judeţului Tulcea este una dintre cele mai mari din ultimii ani.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy