Gripă, alte 9 cazuri înregistrate în Neamț

Adisa Codruț |
Data publicării:

Nouă cazuri de gripă au fost luate în evidență de către Direcția de Sănătate Publică Neamț. În acest sezon au fost înregistrate 20 de astfel de cazuri.

Gripă, Neamț. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Neamţ a luat în evidenţă 9 cazuri noi de gripă, ceea ce ridică la 20 numărul total de cazuri înregistrate în acest sezon. Două dintre ultimele cazuri de gripă au fost înregistrate la grupa de vârstă 15-49 ani, 3 cazuri la grupa de vârstă 50-64 ani, iar 4 cazuri au fost confirmate la grupa de vârstă peste 65 ani.

În acest sezon au fost imunizate antigripal, cu vaccin distribuit gratuit de către Ministerul Sănătăţii, peste 41.000 de persoane din grupele la risc, potrivit Agerpres.

Stocul de vaccin antigripal la DSP Neamţ este de 753 doze, iar la medicii de familie din judeţ sunt alte 813 doze. Tot în ultima săptămână de raportare au fost înregistrate 464 cazuri de pneumonie şi 1.488 de cazuri de infecţii respiratorii acute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel