Arafat despre un posibil val patru de COVID: stăm bine de ceva timp, dar avem răgaz să ne pregătim

Adisa Codruț |
Data publicării:

Șeful DSU Raed Arafat spune că lucrurile vor fi adaptate la situația epidemiologică dacă începe să se agraveze.

Șeful DSU, Raed Arafat a fost întrebat dacă are conturat un scenariu în cazul izbucnirii unui posibil val 4 de COVID, iar răspunsul lui a fost că lucrurile vor fi adaptate la situația epidemiologică existentă.

”Se adaptează totul la situația epidemiologică, dacă începe să se agraveze. În acest moment nu avem astfel de scenarii. Noi stăm bine de ceva timp, dar avem o perioadă de răgaz în care trebuie să ne pregătim. Cea mai importantă pregătire este vaccinarea și respectarea regulilor pe mai departe și mai ales pentru cei care pleacă în concediu să își aleagă unde merg. Să nu meargă în zone care sunt expuse, în care nu se știe care e situația pandemică, în zone în care sunt variante despre care se știe, pentru că există riscul să se infecteze și să ducă mai departe”, a declarat Arafat.

Deși la ATI nu sunt foarte solicitante, Raed Arafat a precizat că există planuri și „posibilitatea de revenire la nevoie”, arată Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel