Șase copii cu malformații la inimă, operați gratis de medici români și germani, la Sibiu

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

Șase copii cu malformații la inimă au fost operați de medici români și germani, într-o clinică privată din Sibiu, costrile fiind suportate de o fundație. Alți doi urmează să fie operați de aceeași echipă.

Echipa mixtă româno-germană de chirurgi care îi operează, la clinica privată din Sibiu, pe copiii cu malformații cardiace congenitale grave este condusă de medicul Ioannis Tzanavaros, șeful Departamentului de chirurgie cardiacă pediatrică de la un spital din Stuttgart (Germania). Medicul german operează în premieră la Sibiu.

Copiii bolnavi de inimă care trebuie operați pot beneficia de o intervenție chirurgicală în județul Sibiu doar la această clinică privată.

Costurile intervențiilor chirurgicale au fost suportate de Fundația Polisano, a declarat astăzi, pentru Agerpres, președintele acesteia, Cătălina Costache.

„Până în prezent au fost operați șase copii și urmează alți doi", a explicat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel