Bărbat cu un borcan blocat în fund, operat de urgență. E "client vechi"

Adisa Codruț / 22 mai 2020 / 13:17
România are mai mulți doctori pe mia de locuitori decât țări precum Japonia sau SUA
România are mai mulți doctori pe mia de locuitori decât țări precum Japonia sau SUA

Un bărbat de 52 de ani din județul Botoșani a ajuns la spital unde a fost supus unei intervenții chirurgicale, după ce un borcan i-a rămas blocat în anus. Pacientul este pentru a doua oară la spital cu o astfel de problemă.

Un bărbat din Botoșani a ajuns la spital unde a fost supus imediat unei intervenții chirurgicale, după ce și-a introdus un borcan în anus, potrivit monitorulbt.ro. Bărbatul se pare că este la a doua ispravă de acest gen. Pacientul de 52 de ani dintr-o comună de la marginea județului a fost transportat cu ambulanța la spital, unde le-a explicat medicilor de la UPU că are o sângerare la nivelul anusului. El le-a spus medicilor, de asemenea, că are un borcan în anus. Când medicii și-au amintit că exact pe aceeași dată, în urmă cu un an, un bărbat s-a prezentat la același spital cu un pahar în anus, pacientul le-a spus că este vorba tot despre el. Medicii au încercat să scoată obiectul străin pe aceeași cale, însă pentru că exista riscul ca acesta să se spargă în interior și să provoace o hemoragie puternică - zona fiind intens vascularizată - s-a decis extragerea obiectului pe cale chirurgicală. Pacientul le-a explicat medicilor că a făcut acest lucru deoarece încerca să scape de o mâncărime.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy