Ciuperca lui Dumnezeu sau "ciuperca nemuririi": secret pentru glicemie și imunitate
Ciuperca lui Dumnezeu - ciuperca miraculoasă care te ajută să trăiești mai mult și mai bine.
Un bebeluș năsut în urmă cu trei săptămâni în Polonia a murit. Procurorii au arătat că nou-născutul avea o alcoolemie de 3,2 mg/l.
Un bebeluş care s-a născut prematur într-un spital de la periferia Varşoviei în urmă cu trei săptămâni a murit. Potrivit procurorilor polonezi, copilul avea o alcoolemie de 3,2 miligrame la litru în sânge.
Potrivit oficialilor locali, bebeluşul, care a avut la naştere greutatea de doar 1.300 de grame şi suferea de malformaţii genetice importante, a fost supus unei autopsii în vederea stabilirii cauzei decesului, mai citează agerpres.ro.
Mama lui, o femeie de 42 de ani, a fost internată în oraşul Nowy Dwór Mazowiecki pe 23 decembrie după debutul contracţiilor, deşi se afla doar în cea de-a 28-a săptămână de sarcină. După naştere, bebeluşul a fost internat într-o secţie specială a spitalului. Femeia a fost externată la scurt timp după naştere şi a fost chestionată apoi de Poliţie şi Procuratură.
Ea a mărturisit că se afla în stare de ebrietate în momentul naşterii, dar a fost eliberată după aceea, întrucât a putut să dovedească faptul că deţine o locuinţă permanentă.
Medicii speră să determine prin autopsie dacă bebeluşul a murit ca urmare a malformaţiilor genetice sau din cauza conţinutului ridicat de alcool din sângele său
Ciuperca lui Dumnezeu - ciuperca miraculoasă care te ajută să trăiești mai mult și mai bine.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Șase fructe care surclasează portocala la conținutul de vitamina C.
Reduc inflamația, protejează creierul și încetinesc îmbătrânirea. Și tot ce trebuie e să mănânci asta zilnic.
Acest superaliment poate îmbunătăți sănătatea intestinului și a creierului.
Un singur aliment care îți reglează tensiunea – și nu, nu e usturoiul!
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.