Bebeluș mort la trei săptămâni după naștere: avea o alcoolemie de 3,2 mg/l

Angela Sabău |
Data publicării:
Nou-născuți
Nou-născuți

Un bebeluș năsut în urmă cu trei săptămâni în Polonia a murit. Procurorii au arătat că nou-născutul avea o alcoolemie de 3,2 mg/l.

Un bebeluş care s-a născut prematur într-un spital de la periferia Varşoviei în urmă cu trei săptămâni a murit. Potrivit procurorilor polonezi, copilul avea o alcoolemie de 3,2 miligrame la litru în sânge. 

Potrivit oficialilor locali, bebeluşul, care a avut la naştere greutatea de doar 1.300 de grame şi suferea de malformaţii genetice importante, a fost supus unei autopsii în vederea stabilirii cauzei decesului, mai citează agerpres.ro.

Mama lui, o femeie de 42 de ani, a fost internată în oraşul Nowy Dwór Mazowiecki pe 23 decembrie după debutul contracţiilor, deşi se afla doar în cea de-a 28-a săptămână de sarcină. După naştere, bebeluşul a fost internat într-o secţie specială a spitalului. Femeia a fost externată la scurt timp după naştere şi a fost chestionată apoi de Poliţie şi Procuratură.

Ea a mărturisit că se afla în stare de ebrietate în momentul naşterii, dar a fost eliberată după aceea, întrucât a putut să dovedească faptul că deţine o locuinţă permanentă.

Medicii speră să determine prin autopsie dacă bebeluşul a murit ca urmare a malformaţiilor genetice sau din cauza conţinutului ridicat de alcool din sângele său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel