Tânăr de 21 de ani, mort la câteva ore după internare la Spitalul Județean Focșani. Ultima masă ar fi fost la un fast-food
Un tânăr din Vrancea, internat cu puternice dureri de stomac, a murit la câteva ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani. Acesta susținea că ultima oară a mâncat la un...
Vrancea, fast-food. Un bărbat de 21 de ani, din Focșani, a ajuns marți, 6 august, de dimineață, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon", iar la câteva ore a murit. Tânărul a fost diagnosticat cu "diaree apoasă, greţuri, vărsături, crampe abdominale", precizează purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Focșani, Alina Cosma.
"Tânărul s-a prezentat la spital marţi dimineaţă, la ora 5.00, cu vărsături puternice şi diaree şi a declarat că ultima oară a mâncat la un fast-food din oraş. A fost internat la Boli infecţioase, sub tratament. I s-au făcut numeroase investigaţii şi a fost văzut de către medicul infecţionist, gastroenterolog, chirurg şi cel cardiolog. Deoarece tânărul nu răspundea la tratament şi starea lui se deteriora, a fost mutat în ATI, acesta aflându-se în continuare sub tratament. Era conştient şi a vorbit tot timpul cu medicii şi familia. Din păcate, acesta nu a răspuns la niciun tratament şi a continuat să verse până a intrat în stop cardio-respirator. Personalul medical l-a resuscitat aproximativ o oră, din păcate fără răspuns", a declarat Alina Cosma, citată de Agerpres.
Cauza morţii tânărului urmează să fie stabilită de medicii legişti.
-
Cum afectează anemia ochii? Semne oculare, cauze, tratament09.12.2025, 21:45
-
-
-
Ce este uleiul esențial de geraniu: beneficii uimitoare pentru piele09.12.2025, 17:37
-
Obiceiul sănătos care reduce riscul de constipație cu 40%
Fierul din carnea roșie, factor declanșator al cancerului colorectal
Acest aliment considerat sănătos duce, de fapt, la declanșarea cancerului.
Boala de reflux gastroesofagian crește riscul problemelor cardiace acute
Cancerul pancreatic, greu de vindecat. ADN-ul extracromozomial face tratamentele ineficiente
Cel mai mortal tip de cancer este dificil de vindecat. Tratamentele nu sunt eficiente pentru a elimina tumorile.
Infecția comună care duce la cancer. Milioane de oameni, în pericol
Suplimentele alimentare, asociate cu riscuri hepatice. Pot duce la mari probleme de sănătate
Suplimentele alimentare sunt asociate cu riscuri hepatice.
UDCA, suplimentul dietetic în tratamentul cancerului hepatic. Modifică mediul imun
Ai dureri de burtă? Poate ai pungi în colon sau diverticuloza. Află dacă suferi de boala asta
Vârsta la care este indicată colonoscopia. Dr. Eliza Gangone (SANADOR): Chiar dacă NU ai simptome
Cancerul pancreatic, semnele de avertizare care apar în ochi
Acesta este semnul banal al unui cancer devastator care apare în ochi.
Legătura dintre bacteriile orale și riscul de cancer colorectal în funcție de localizare. Două bacterii cresc riscul de cancer colorectal
Aceste două bacterii localizate în cavitatea bucală cresc semnificativ riscul de cancer colorectal.
Diabetul, hipertensiunea și obezitatea, impact asupra riscului de boli hepatice cauzate de alcool
De ce unii consumatori de alcool suferă leziuni hepatice grave, iar alții nu? Ce se petrece, de fapt în ficat.
EXCLUSIV Mișcarea, esențială pentru prevenirea cancerului colorectal. Dr. Carmen Gabriela Lamatic: Efect benefic
Așa poți să previi unul din cele mai mortale tipuri de cancer.
Alertă în patru destinații turistice. Virusul care ucide în tăcere și îți poate distruge ficatul
Studiu: Eficiența combinată a simvastatinei și rifaximinei în tratarea cirozei hepatice severe
Virusul Epstein-Barr (EBV) provoacă boala Crohn. Persoanele infectate au de 3 ori mai multe șanse să facă această boală a intestinului
EXCLUSIV Cancerul care omoară cei mai mulți români. Dr. Eliza Gangone (SANADOR): Principala cauză de deces
EXCLUSIV Cât de periculoși sunt polipii de pe colon. Dr. Gabriela Lamatic: Nu resimte durere
Colecistectomia: cum se schimbă viața după îndepărtarea vezicii biliare?
Combinația letală care îți distruge ficatul
Boala celiacă: semne timpurii și simptome ascunse
Ce alimente trebuie să eviți dacă ai reflux gastroesofagian
Lista alimentelor pe care ar trebui să le eviți dacă ai reflux gastroesofagian.
Colibactina, toxina bacteriană care lasă amprente genetice și declanșează cancerul colorectal la tineri
Bomba din organism care declanșează cancerul. Duce la o explozie de boli oncologice.
