Brânză vegetală făcută în casă. Dr. Mihaela Bilic, despre PERICOLUL din magazine: "Asumă-ți că trebuie să renunți la..." / FOTO

Cătălina Burghelea / 08 feb 2021 / 10:01
Brânză vegetală făcută în casă. Dr. Mihaela Bilic, despre PERICOLUL din magazine, FOTO pexels
Brânză vegetală făcută în casă. Dr. Mihaela Bilic, despre PERICOLUL din magazine, FOTO pexels

Medicul nutriționist Mihaela Bilic dezvăluie din ce se face “brânza” vegetală.

"Când bucătăria devine laborator de chimie.

Din ce se face “brânza” vegetală?

E nevoie de 10 ingrediente:

-apă minerală
-amidon modificat
-proteine din mazăre
-grăsime de cocos/palmier
-betacaroten
-sare
-acid citric
-arome în pulbere
-arome lichide
-sorbatat de potasiu(conservant)

Întrebarea e de ce ai vrea să mănânci așa ceva?! Dacă ai hotărât să ții post sau să elimini produsele de origine animală din dietă, atunci asumă-ți că trebuie să renunți la brânză. Pentru că produsul care se vinde sub denumirea de “brânză vegetală” este orice, mai puțin mâncare sănătoasă.", a scris medicul nutriționist Mihaela Bilic pe instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic)

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy