Care este starea de sănătate a pacienților COVID transferați de la Institutul Matei Balș. Date de ULTIMĂ ORĂ

Florina Pop / 03 feb 2021 / 11:32
Bolnav
Bolnav

Autoritățile sanitare oferă miercuri, 3 februarie, noi informații despre starea de sănătate a pacienților transferați săptămâna trecută de la Institutul Matei Balș.

Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, Ministerul Sănătății, dă publicității miercuri, 3 februarie, informații despre starea de sănătate a pacienților afectați de incendiul care a avut loc la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București și care au fost transferați în alte unități sanitare:.

”Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” din București: 10 pacienți în stare stabilă (1 pacient externat în 2 februarie 2021).

Spitalul Universitar de Urgență din București: 3 pacienți. 1 pacient intubat pe ATI, 2 pacienți stabili. 

Spitalul Universitar de Urgență „Elias” din București: 4 pacienți în stare stabilă.

Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din București: 6 pacienți. 2 pacienți în stare gravă (ATI), 4 pacienți în stare stabilă.

Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon” din București: 3 pacienți în stare stabilă (ATI).

Spitalul Militar Central din București: 2 pacienți. SMC: 2 pacienți în secția ATI, ambii în stare gravă, intubați. ROL2: toți pacienții au fost externați.

Spitalul „Witting” din București: 2 pacienți, stare stabilă.

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București: 4 pacienți. 3 pacienți în stare stabilă, 1 pacient în secția ATI, intubat. 

Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București: 2 pacienți stare stabilă. 1 pacient va fi externat în cursul zilei de astăzi.

Spitalul Monza din București: 3 pacienți în stare stabilă”, se arată în informarea oficială.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy