Ce brânză preferi în funcție de zodia în care te-ai născut

Adisa Codruț |
Data publicării:

Brânza este un aliment nelipsit din dieta săptămânală. 

Astrologul DC News Daniela Simulescu a realizat un material despre ce brânză preferă fiecare zodie.

Brânza favorită a zodiei tale:

Taur: Gorgonzola - Gorgonzola este perfectă pentru Taur, semnul asociat cu banii și luxul. Poate fi untos, ferm și sărat și are și o aromă neașteptată, puţin înţepătoare - asemănător cu gustul pe care îl poate lăsa un Taur când îl contrazici. În același timp, Gorgonzola este sfărâmicioasă şi cedează uşor la atingere. S-ar putea să pună o faţadă puternică, dar ceea ce își doresc cu adevărat Taurii este iubirea. Încercați această brânză delicioasă pe o pizza cu smochine, alături de un pahar de vin.

Gemeni: Brie - Brie este o alegere excelentă pentru Gemeni, deoarece, la fel ca semnul, este pufos (bun la discuții mici între prieteni). Brânza are, de asemenea, o coajă exterioară înflorită, cu un interior neted și contrastant (la fel ca dubla personalitate a Gemenilor). Brie este, de asemenea, moale și cu nuci crocante ce îţi surprind simţurile, la fel ca Gemenii. Încercați-l cu nuci condimentate pentru un aperitiv distractiv în acest sezon de sărbători.

Fecioară: Feta - Feta este o brânză compactă, simplă, dar elegantă, la fel ca Fecioara. În plus, este de neegalat pentru că se fărâmiţează în salate, ceea ce Fecioarele apreciază foarte mult, fiind foarte conştiente de importanţa alimentaţiei sănătoase. 

Balanță: Gouda - Balanța ține de echilibru. Aroma acestui tip de brânză este puţin dulce şi densă, la fel ca Balanța. Gouda este, de asemenea, versatilă, la fel ca Balanța atunci când vine vorba de a fi flexibil și de a se înţelege cu ceilalţi. Încercați să o includeţi într-o reţetă de supă caldă de broccoli pentru o noapte rece de toamnă.

Scorpion: Brânză cu mucegai - Ori o iubeşti, ori o urăști cu adevărat - la fel ca Scorpionul din multe privinţe. Pentru unii oameni, brânza cu mucegai poate fi prea înțepătoare sau abrazivă. Scorpionii sunt autentici şi nu vor să-i iubești decât dacă o faci cu adevărat. La fel ca Scorpionul, brânza cu mucegai nu își cere scuze pentru aroma sa îndrăzneață, ascuțită și acidulată. Realizaţi un aperitiv rapid cu brânză cu mucegai şi smochine şi nu veţi da greş!

Capricorn: Brânză de capră - Brânza de capră este perfectă pentru capra zodiacală (acesta este simbolul Capricornului). Are, de asemenea, note pământii pe care Capricornul, un semn de pământ, le poate aprecia foarte mult. Brânza de capră este puternică şi hrănitoare, la fel ca acest semn. Bucurați-vă de aroma sa alături de o friptură şi ierburi aromate pentru o cină consistentă.

Vărsător: Cheddar - La fel ca Vărsătorul, Cheddar poate fi uşor, ascuțit și interesant. Cheddar merge aproape cu orice şi este uşor de transportat - în caserole, ca gustare, chiar și cu ton. Încercați nişte biscuiți din conopidă şi Cheddar pentru un fel de mâncare la fel de unic ca Vărsătorul!, potrivit ASTROSENS.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel