Ce efecte are consumul de bere asupra organismului. Avertismentul medicilor

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bere     FOTO: pexels.com
Bere FOTO: pexels.com

Berea este o băutură consumată din zorii omenirii. Ea se bucură de mare popularitate și astăzi, de aceea efectele consumului au atras atenția oamenilor de știință.  

Continuați să citiți pentru a afla părerile acestor experți despre ce face de fapt berea pentru sănătatea dumneavoastră.

1. Berea este plină de calorii

Dieticianul Graham spune: "Cred că cea mai mare greșeală pe care o poți face cu berea este să crezi că berea este similară cu o mâncare ușoară". De fapt, în cartea de bucate Diabetes Meals for Good Health Cookbook, ea afirmă: "O bere are cam aceleași calorii ca două felii de pâine".

Aceasta este o perspectivă interesantă când te gândești la cât de mult se poate aduna. "Șase beri au 900 de calorii, echivalentul a aproximativ o pâine", sfătuiește Graham. "Asta înseamnă foarte mult".

"Creșterea în greutate din cauza berii provine din excesul de calorii pe care îl adaugă." 

2. Berea este plină de carbohidrați

Pentru persoanele care țin cont de consumul de carbohidrați,  Dr. Howard Grossman le transmite un avertisment: "Berea are un nivel ridicat de carbohidrați", spune el, "așa că, dacă oamenii își supraveghează carbohidrații, berea nu este o alegere bună".

Citește continuarea pe Spectacola și află ce efect major areconsumul de bere asupra bolilor de inimă.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel