Varza murată, aliatul neașteptat al intestinului. Cum protejează fermentația împotriva inflamației
Acest aliment curăță intestinul în profunzime și reduce inflamația.
Educația fetelor și folosirea contraceptivelor scad rata fertilității unei țări, susține un studiu.
Utilizarea pe scară largă a contraceptivelor și, într-o măsură mai mică, educația fetelor până la vârsta de cel puțin 14 ani au cel mai mare impact în reducerea ratei fertilității unei țări, se arată într-o lucrare publicată pe 23 iulie în Population and Development Review.
”Factorii de decizie politică din țările cu rate de fertilitate ridicate sunt deseori interesați să-și accelereze scăderea fertilității, deoarece creșterea rapidă a populației poate duce la o serie de consecințe nedorite din punct de vedere economic, ecologic și asupra sănătății publice. (...) Politicile care sporesc accesul la educație și planificarea familială sunt, în general, considerate a accelera scăderea fertilității prin împuternicirea indivizilor, în special a fetelor și femeilor, pentru a-și atinge propriile dorințe în viață. cel mai mare impact asupra scăderii fertilității”, a spus Daphne Liu, doctorand în Statistică la Universitatea din Washington, potrivit unui comunicat al universității citate.
Rata de fertilitate globală actuală este de 2,5 nașteri pe femeie și este în scădere față de 3,2 în 1990, dar este mai mare în părți ale lumii - unde unele țări raportează rate de fertilitate de cel puțin 4 nașteri pe femeie.
Studiul, AICI.
Acest aliment curăță intestinul în profunzime și reduce inflamația.
Fructul care îți curăță arterele și ține diabetul departe.
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.
Ciuperca lui Dumnezeu - ciuperca miraculoasă care te ajută să trăiești mai mult și mai bine.
Acest ceai protejează inima și creierul și este consumat și de cei care vor să slăbească.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Un singur aliment care îți reglează tensiunea – și nu, nu e usturoiul!