De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
”Cu cât ne mișcăm mai mult cu atât se mișcă și celule noastre imune”, spune medicul Alex Wadley de la Universitatea din Birmingham.
Profesioniști britanici din domeniul sănătății recomandă, în urma unor analize, promovarea exercițiile fizice ca modalitate de îmbunătățire a imunității. ”Cheia este să continuăm să ne mișcăm. Cu cât ne mișcăm mai mult, cu atât mai mult se mișcă și celulele noastre imune. Fiind active și făcând exerciții fizice, celulele imune circulă în corp și detectează probleme. Cu cât suntem mai sănătoși, cu atât răspunsul nostru imunitar va fi mai puternic împotriva SARS-CoV-2”, spune medicul Alex Wadley de la Universitatea din Birmingham.
Îndrumările au fost concepute de profesioniștii din domeniul sănătății din Health Education and Improvement Wales (HEIW) în parteneriat cu oamenii de știință ai Universității din Birmingham. ”Am putea fi la începutul o serie de schimbări pe termen lung ale modului nostru de viață, așa că are sens absolut să construim rutine de exerciții și obiceiuri care ne vor menține mai sănătoși în general și, potențial, vor reduce severitatea simptomelor COVID-19 dacă suntem infectați”, consideră medicul Sam Lucas de la universitatea amintită, potrivit medicalxpress.
Mai multe puteți citi AICI.
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Aceasta este ora exactă la care trebuie să îți bei cafeaua.
De ce nu ar trebui să speli hainele la 40 de grade.
Află de ce nu este recomandat să ții paharul de vin de cupă.
De ce ar trebui să pui orez în dulap. 6 lucruri utile pe care le poți face cu orezul.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Ce este niacina și la ce ajută, de fapt? Este adevărat că poate crește riscul de boli de inimă?