Cele mai rele locuri de muncă pentru sănătate. În ce domenii ești predispus durerii

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
cele mai rele locuri de munca pentru sanatate - FOTO: Freepick
cele mai rele locuri de munca pentru sanatate - FOTO: Freepick

Cele mai rele locuri de muncă pentru sănătate pot provoca dureri de articulații, iar efectele sunt vizibile pe termen lung.

Cele mai rele locuri de muncă pentru sănătate sunt cele din construcții, sănătate, învățământ și nu numai. Află cum te afectează fiecare domeniu de activitate.

Mersul la serviciu atunci când ai dureri cronice poate fi dificil sau chiar imposibil, în funcție de locul de muncă. Potrivit CDC, persoanele cu artrită reumatoida sunt mai puțin susceptibile de a fi angajate din cauza durerii lor, mai ales în cazul în care locurile lor de muncă sunt solicitante fizic.

Dacă aveți dureri cronice și sunteți în câmpul muncii, încercați să găsiți o ocupație mai puțin solicitantă din punct de vedere fizic și care vă permite să lucrați în propriul ritm. Iată lista noastră cu unele dintre cele mai bune și cele mai proaste alegeri, arată Health.

Vezi și: Apa plată și apa potabilă, care e diferența și care e mai BUNĂ de băut. Ionică: Verificările sunt făcute doar la izvor

Evitați locurile de muncă din domeniul de amenajare a teritoriului

Dacă aveți dureri de spate sau articulare, evitați să lucrați ca peisagist. Sarcinile de amenajare a teritoriului, cum ar fi tăierea care implică utilizarea frecventă a instrumentelor de mână poate provocă dureri în articulațiile mici.

Amenajare a teritoriului necesită, de asemenea, o mulțime activități de îndoire, aplecare sau îngenunchere, care poate provocă dureri la nivelul articulațiilor, în special în zona genunchilor. În cele din urmă, implică, de asemenea, ridicarea și tractarea, uneori în roabe, ceea ce poate provocă dureri de spate.

Vezi și: Infecțiile, risc pentru Alzheimer și Parkinson. Care este legătura

Evitați să fiți șofer de tir

Acest loc de muncă tinde să fie o alegere proastă pentru cineva cu dureri cronice. Indiferent dacă conduceți pe distanțe lungi sau scurte, un șofer de camion este prins într-un scaun pentru perioade lungi de timp, ceea ce pune presiune pe spate. Există puțin timp pentru a vă deplasa și a întinde articulațiile dureroase.

Șoferii de camioane au unele dintre cele mai mari rate de dureri de spate, a declarat scott Bautch, DC, chiropractician la Bautch Chiropractic și fost CEO al Allied Health Chiropractic Centers din Wisconsin. Din cauza lipsei de mișcare și a potențialelor ore neobișnuite, șoferii de camioane au adesea dificultăți de somn , ceea ce poate fi deosebit de rău pentru persoanele cu artrită reumatoidă care sunt expuse riscului de oboseală.

Șoferi de tir - FOTO: Freepick

Evitați fabricile

Aceste tipuri de locuri de muncă tind să fie alegeri proaste din două motive. Ele pot necesita mișcări repetitive și petreceți perioade lungi de timp în picioare (sau așezate) într-un singur loc. Niciuna dintre acestea nu este bună pentru persoanele care trăiesc cu dureri cronice.

Și, dacă sunteți pe o linie de asamblare, probabil că nu aveți prea mult control asupra pauzelor sau capacității de a vă odihni mușchii, după cum este necesar.

Lucrători în fabrică - FOTO: Freepick

Vezi și: Cum elimini cearcănele în doar zece minute, cu 6 produse din bucătărie

Evitați să fiți profesor de școală primară

Activitatea didactică mai ales ca elevii din clasele primare poate fi nesănătoasă pentru organism. Profesorii se confruntă adesea cu dureri de spate, deoarece petrec atât de mult timp în, a spus Bautch. Mai mult, profesorii ar putea fi nevoiți să lege în mod constant pantofii și să ridice jucăriile și cărțile elevilor de pe podea.

Învățător - FOTO: Freepick

Evitați să lucrați în domeniul sănătății

Cele mai multe locuri de muncă din domeniul asistenței medicale nu sunt alegeri bune pentru persoanele cu dureri cronice. Ele aduc stres ridicat, ore lungi și mult timp petrecut în picioare. Unele dintre aceste locuri de muncă sunt deosebit de dificile.

Nu numai că acești oameni petrec mult timp în picioare, dar acestea pot implica o mulțime de activități de îndoire, ridicare și mutarea pacienților în diferite poziții. Acest lucru ar putea afecta nu numai partea din spate, dar multe alte articulații, de asemenea.

Angajați în domeniul medical - FOTO: Freepick

Vezi și: Sucul care topește grăsimea de pe burtă și elimină pietrele la rinichi. Îl poți bea oricând pe timpul zilei

Evitați domeniul construcțiilor

Domeniul construcțiilor este cel mai solicitant care poate provoca cele mai multe dureri. Printre muncitorii din construcții, specialiști în acoperișuri și instalatorii pot avea unele dintre cele mai grave probleme. Nu numai că se ridică toată ziua, dar munca lor este repetitivă, ceea ce poate provoca durere la persoanele cu artrită reumatoidă.

Constructor - FOTO: Freepick

Evitați să lucrați în retail

Cele mai multe forme de vânzare cu amănuntul sunt rele pentru persoanele cu dureri cronice. Nu numai că vă petreceți cea mai mare parte a timpului în picioare, dacă trebuie să stocați produse sau să puneți alimente pe rafturi. Astfel aceste mișcări repetitive pot exacerba simptomele dureroase.

Retail - FOTO: Freepick

Vezi și: Cărbunele activ, minunea pentru TEN. Cum se aplică. Marinescu: Le recomand tuturor doamnelor care vor să se simtă fabulos în pielea lor

Evitați să lucrați în industria alimentară

Există puține cariere în industria alimentară care sunt potrivite pentru persoanele cu dureri cronice. Oamenii din această industrie se confruntă cu temperaturi ridicate, mișcare repetitivă și stat în picioare ore bune.

Lucrul într-un restaurant poate fi adesea la fel de nocivă. Acestea sunt locuri de muncă oarecum slab plătite, care de multe ori nu oferă beneficii pentru sănătate. O mulțime de timp pe picioare și ridicarea plăcilor și a tăvilor vă vor exacerba simptomele dureroase.

Industria alimentară - FOTO: Freepick

Evitați să lucrați ca mecanici auto

Mecanicii auto sunt și ei expuși durerilor. Aceste locuri de muncă pot provoca dureri de spate. Utilizarea unor instrumente precum chei și șurubelnițe poate fi aproape imposibilă pentru persoanele cu afecțiuni precum artrită reumatoidă care afectează mâinile.

Mecanicii lucrează, de asemenea, în poziții incomode toată ziua - îndoindu-se pentru a lucra sub capota mașinii și alunecând pe sub mașini.

Mecanic auto - FOTO: Freepick

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel