Chirurg din Galați: sunt o groază de pacienți tineri, fără comorbidități, care au murit de COVID

DCMedical Team |
Data publicării:
UPU
UPU

Medicul chirurg Paul Ichim de la Spitalul de Urgență Sf. Apostol Andrei din Galați spune că reanimarea este plină de bolnavi tineri, cu COVID. 

Cadrele medicale din Galați susțin că valul de infectări cu COVID din ultima perioadă vine pe fondul protestelor recente și că secția de Reanimare este plină de pacienți tineri, infectați cu COVID.   

”Să știți că nebunia de pe stradă, nebunie,, freedom... nu știu ce, cu urletele din fata porții Spitalului județean s-a regăsit în reanimare acum, că sunt o groază de pacienți tineri fără comorbidități care au murit și reanimarea este plină cu oameni tineri”, a afirmat chirurgul Paul Ichim de la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Apostol Andrei din Galați, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel