COVID-19, dramă în Timiș: o familie nu-și poate îngropa mortul; fiul decedatei, în spital

Adisa Codruț |
Data publicării:
Analize
Analize

O bătrână din județul Timiș a murit, testul acesteia pentru COVID-19 nu e gata. De aceea, autoritățile nu lasă familia să îngroape moarta.

În localitatea Periam, din județul Timiș, o familie trece prin clipe cumplite: o bătrnă a murit, e suspect de COVID-19, iar testul ei nu e încă gata. Fiul acesteia e internat în spital și este confirmat cu COVID-19. În familie este și o fetiță de 10 ani, strănepoata bătrânei, potrivit Antena3.

Primarul din Periam a declarat sursei citate că, "după ce în decursul zilei de astăzi se va primi certificatul constatator de deces de la medicul de familie, se va putea demara procesiunea de înmormântare. Bătrâna în vârstă de 83 de ani a decedat luni, 20 aprilie, în jurul orei 10.00. Tot de atunci, familia femeii a fost nevoită să rămână cu cadavrul în casă, deoarece testele pentru coronavirus, atât al bătrânei, cât și al celorlalți trei locuitori ai casei care sunt în izolare la domiciliu, vor fi gata abia astăzi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel