De la ce vârstă să ai mai multă grijă de tenul tău. Secretul unui chip sănătos

Florina Pop |
Data publicării:
EXCLUSIV
Îngrijirea pielii nu trebuie să fie costisitoare
Îngrijirea pielii nu trebuie să fie costisitoare

Adina Hugeanu Hallas, o realizatoare TV, a mărturisit la Interviurile DC News și Dc Medical care este secretul tenului său impecabil.

Adina Hugeanu Halas, realizator TV, a dezvăluit sâmbătă, 3 octombrie, la Interviurile DC News și DC Medical care este ritualul de frumusețe ce o ajută să își mențină tenul sănătos.

”Am învățat de-a lungul timpului că o piele sănătoasă înseamnă o piele frumoasă. Am învățat să-mi îngrijesc tenul step by step după vârsta de 27-28 de ani. Atunci am devenit preocupată de acest aspect. Înainte de această vârstă nu puneam foarte mare preț și greșeam. Sfatul meu către tinerele care mă întreabă la ce vârstă ar trebui să se preocupe de îngrijirea tenului întotdeauna este: dintotdeauna!”, spune realizatoarea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel