Defibrilator performant pentru Arșii Grav de la Spitalul Județean Brașov

Adisa Codruț / 02 iul 2019 / 20:11
Sală de operație
Sală de operație

Un defibrilator performant a fost donat Sectorului de Arși Grav de la Spitalul Clinic Județean de urgență Brașov. Valoarea acestuia, circa 8.000 de euro.

Defibrilator, arși. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov a primit un defibrilator performant, de circa 8.000 de euro, din partea Asociaţiei Sothis. Ideea a aparținut unui fost pacient al spitalului.

"Vreau să felicit conducerea spitalului şi pe domnul doctor Dan Grigorescu, care, prin strădaniile sale şi cu ajutorul unor sponsori generoşi, a creat Sectorul pentru Arşi Grav, cu cele două paturi incluse în programul Ministerului Sănătăţii de tratare a bolnavilor cu arsuri severe. Noi, ca autoritate publică locală care avem în sarcină administrarea spitalelor din judeţul Braşov, facem eforturi constante şi ne dorim ca actul medical să fie cât mai bine pus la punct", a spus preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea, potrivit unui comunicat, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, autoritățile județene susțin că din proiectele cu fonduri europene accesate de Consiliul Judeţean pentru modernizarea unităţilor sanitate, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov beneficiază de circa 17 milioane de lei pentru aparatura medicală de la UPU.

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy