Eveniment medical în Baia Mare. Maramedica, la a XVI-a ediție

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Angiograful de la Spitalul Universitar de Urgență București Foto: DC MEDICAL/SUUB
Angiograful de la Spitalul Universitar de Urgență București Foto: DC MEDICAL/SUUB

Mâine, 28 februarie,  se deschide evenimentul expozițional din domeniul medical „Maramedica”, organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Manifestarea științifică și expozițională în domeniul medical reunește peste 40 de expozanți din 11 județe și București.

Vor avea loc expoziții în domeniul medical specializat în aparate și instrumentar medical, echipamente și instrumentar stomatologic, diagnostic și terapie, echipamente și instrumentar chirurgical, echipamente și dotări pentru spitale, articole de unica folosința, medicină de recuperare, ortopedie, echipamente și instrumentar oftalmologic, medicamente, produse farmaceutice, farmacia verde.

Evenimentul se desfășoară la Centrul de Instruire și Marketing al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș din Baia Mare, Aleea Expoziției nr. 5. Aici vor fi prezenți expozanți din județele Constanța, Brașov, Bihor, Maramureș, Hunedoara, Arad, Mureș, Iasi, Harghita, Timiș, Cluj și municipiul București, care vă invită să le vizitați standul.

Ministrul Sănătății, prezent la eveniment

Deschiderea oficială va avea loc la ora 10:00, iar începând cu ora 10:30 va avea loc prezentarea Strategiei Guvernamentale în domeniul sănătății făcută de Sorina Pintea, Ministrul Sănătății.

Manifestările științifice sunt organizate de Colegiul Medicilor Maramureș, Colegiul Medicilor Dentiști Maramureș, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, Societatea Județeană de Medicina Familiei Maramureș, Ordinul Tehnicienilor Dentari din România, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Maramureș.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 28 februarie-2 martie 2019, zilnic, între orele 10.00 și 18.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel