Gripă, al doilea caz în județul Sibiu. Pacientul e în stare gravă

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

Al doilea caz de gripă din județul Sibiu a fost înregistrat. Pacientul are 43 de ani și se află în stare gravă.

Gripă, Sibiu. Al doilea caz de gripă din acest an a fost confirmat la un bărbat de 43 de ani, nevaccinat, pacientul fiind internat în stare gravă în secţia ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (CJSU) Sibiu, potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu.

"A fost confirmat de către Institutul Cantacuzino din Bucureşti al doilea caz de gripă din judeţul Sibiu, la un bărbat de 43 de ani, din Poplaca, nevaccinat antigripal. Probabil contaminarea cu virusul gripal s-a produs la o staţiune din judeţul Vâlcea, unde bărbatul a fost plecat înainte de îmbolnăvire. În prezent, pacientul este internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, secţia ATI, cu o formă severă de infecţie respiratorie acută (SARI), confirmată cu virus gripal de tip AH1 pandemic 2009, fiind în stare gravă, staţionară", se arată în comunicatul DSP Sibiu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, investigaţia epidemiologică efectuată de DSP Sibiu cu sprijinul medicului de familie arată că nu sunt cazuri secundare de îmbolnăvire în familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel