Incendiu, maternitate: opt bebeluși au murit

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

Opt bebeluși au murit într-un incendiu produs într-o maternitate, în noaptea de luni spre marți. Cauzele incendiului, care s-a produs în nord0vestul Algeriei nu sunt cunoscute încă.

Opt bebeluşi au murit într-un incendiu produs într-o maternitate din nord-vestul Algeriei, în noaptea de luni spre marţi, arată surse citate de agerpres.ro.

Incendiul a izbucnit la ora 03:50 (02:50 GMT) într-un spital din Oued Souf, în nord-estul Saharei algeriene, a anunţat căpitanul Nassim Bernaoui.

„Deplângem, din nefericire, moartea a şapte bebeluşi, unii arşi şi alţii asfixiaţi de fum”, a declarat el, prezentând condoleanţele sale şi ale guvernului către familiile victimelor.

„Am reuşit să salvăm 11 bebeluşi, 107 femei (...) şi 28 de angajaţi” ai spitalului, a adăugat responsabilul.

Protecţia civilă a mobilizat zeci de camioane pentru stingerea incendiului, reuşindu-se aducerea sa sub control.

Potrivit aceluiaşi responsabil, cauzele incendiului nu sunt cunoscute deocamdată.

Televiziunea algeriană a transmis că preşedintele Noureddine Bedoui a cerut deschiderea de urgenţă a unei anchete şi l-a trimis la faţa locului pe ministrul sănătăţii, Mohamed Miraoui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel