Intervențiile Hibride: cardiologie intervențională și chirurgie vasculară. Interviurile DC Medical

Dana Lascu / 29 iul 2020 / 16:40
EXCLUSIV
Dr Ionuț Munteanu în timpul operației. Foto: SANADOR
Dr Ionuț Munteanu în timpul operației. Foto: SANADOR

Dr Andrada Bogdan și Dr Ionuț Bogdan Munteanu vor vorbi astăzi, de la ora 19.00, la Interviurile DC Medical despre Intervențiile Hibride: Cardiologie Intervențională și Chirurgie Vasculară. 

Dr Andrada Bogdan, medic specialist Cardiologie, Cardiologie Intervențională și Dr Ionuț Bogdan Munteanu, medic primar Chirurgie Vasculară, de la Spitalul Clinic Sanador, vin la Interviurile DC Medical pentru a discuta despre Intervențiile Hibride: combinația dintre Cardiologie Intervențională și Chirurgie Vasculară. 

Vom afla, printre altele, ce sunt aceste intervenții și în ce patologii sunt ele salvatoare, ce aparatură presupune o astfel de intervenție, ce presupune această cuplare a două specializări: se intervine pe rând sau în paralel?

Cine intră primul în operație: cardiologul intervenționist sau chirurgul vascular? Pe ce criterii se selectează pacienții pentru aceste intervenții hibrid? Care sunt avantajele și dezavantajele unei astfel de abordări pentru pacienți? 

Emisiunea va fi transmisă de la ora 19.00, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook a DC Medical. 

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.24
YesMy