Ion Iliescu este la Spitalul Elias. Are PROBLEME CARDIACE și RĂMÂNE INTERNAT! Informații oficiale

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Fostul președinte Ion Iliescu
Fostul președinte Ion Iliescu

Ion Iliescu a fost adus vineri la Spitalul Elias din Bucureşti, a confirmat, pentru DC Medical, purtătorul de cuvânt al instituției. Ion Iliescu are probleme cardiace, pe fondul unei boli cronice, care s-au acutizat. Medicii au decis să-l internețe, să-i facă investigații și să-l țină sub tratament. 

UPDATE: Informații oficiale. Conducerea Spitalului Elias a confirmat, pentru DC Medical, că fostul președinte Ion Iliescu a fost internat la Secția de Cardiologie, sub directa îngrijire a profesorului Șerban Bălănescu. 

„La recomandarea profesorului, fostul președinte Ion Iliescu a acceptat să rămână internat în spital, la Secția de Cardiologie, unde urmează să i se facă investigații și să fie tratat. Are probleme cardiace, pe fondul bolii cronice de care suferă, și care s-au acutizat”, au explicat medicii. 

 

ȘTIREA INIȚIALĂ: Ion Ilescu a fost adus vineri la Spitalul Elias din Bucureşti.

Deocamdată nu se ştie dacă este vorba despre noi probleme de sănătate pentru fostul preşedinte sau este vorba despre un control.

Fostul președinte al  României, care are o boală cardiacă cronică, a avut probleme de sănătate în primăvară, când a și fost operat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din Capitală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel