Ion Iliescu, internat cu febră. Spitalul Elias a confirmat

Dana Lascu |
Data publicării:
Fostul președinte Ion Iliescu
Fostul președinte Ion Iliescu

Reprezentanții Spitalului Elias din Capitală au confirmat, oficial, că fostul președinte Ion Iliescu a fost internat, vineri, pentru investigații, el fiind adus la spital cu febră.

„În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), fostul președinte Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat", au anunțat reprezentanții Spitalului Elias din Capitală.

Operat în aprilie tot din cauza inimii

Problemele cardiace ale lui Ion Iliescu sunt mai vechi. În ultimii 15 ani, fostul președinte, care are 89 de ani, a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi. Una dintre operații a fost făcută la Paris în 2007.

Anul acesta, în aprilie, fostul președinte Ion Iliescu a fost operat, având diagnosticul de pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la Institutului de Urgență de Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu" din Capitală, după ce ajunsese la spital acuzând probleme de respirație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel