Laptele de AUR, elixirul misterios care VINDECĂ orice durere. Cum se prepară

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:

"Laptele de Aur" este un tonic cu proprietăți incredibile, pe bază de turmeric. 

Turmericul este un membru al familiei ghimbirului. Originar din India și Asia de Sud-Est, oamenii au folosit rădăcina de turmeric pentru a-și aromatiza mâncarea de mii de ani.

Istoric, oamenii au asociat turmericul cu proprietăți vindecătoare. Recent, popularitatea sa a crescut, cu toate acestea, la fel ca în cazul multor lucruri din viață, realitatea se potrivește foarte rar.

Produsul chimic din turmeric care interesează cel mai mult cercetătorii medicali este un polifenol numit diferuloylmetan, care este mai frecvent numit curcumină. Majoritatea cercetărilor asupra potențialelor puteri ale turmericului s-au concentrat asupra acestei substanțe chimice, notează Medical News Today.

Turmericul vindecător?

De-a lungul anilor, cercetătorii au folosit curcumina într-o serie de simptome și afecțiuni, inclusiv inflamație, sindrom metabolic, artrită, boli hepatice, obezitate și boli neurodegenerative, cu diferite niveluri de succes.

Mai presus de toate, însă, oamenii de știință s-au concentrat pe cancer. Potrivit autorilor studiului, din cele 12.595 de lucrări pe care cercetătorii le-au publicat despre curcumină între 1924 și 2018, 37% se concentrează asupra cancerului.

Cum se prepară LAPTELE DE AUR

Ingrediente:

- 2 căni de lapte de migdale

- 1 lingură de turmeric

- 1 linguriță de miere

- 1 linguriță de ulei de ulei de cocos

- 1 bețișor de scorțișoară

- piper negru și ghimbir răzuit

Mod de preparare

Pune toate ingredientele la fiert, la foc mic, pentru 5-7 minute (până când amestecul se transformă în galben auriu).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel